Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Kucko Fc
BIT4 Tactiek Nozi
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 39.7
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal in één keer door. Korsoy rent richting de bal. Korsoy draait met de bal, schiet en ... Sziráki bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosa zal de hoekschop nemen. Salzano krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kállay de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 1:0

5e minuut.
Grozăvescu kopt de bal weg. Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosa passt de bal zonder na te denken. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gyurka geeft de bal voor. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozăvescu. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Morsing rent richting de bal. Morsing passt de bal zonder na te denken. Rosa met een sublieme pass. Korsoy rent richting de bal. Korsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salzano is nu in balbezit. Salzano passt de bal in één keer door. Korsoy rent richting de bal. Korsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 2:0

22e minuut.
Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Piedra kopt de bal weg. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy draait met de bal, schiet en ... Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Unanua geeft een hoge lob. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 3:0

35e minuut.
Preszeller is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Korsoy rent richting de bal. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Sziráki bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Morsing de bal. Morsing met een sublieme pass. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Korsoy de bal. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Sziráki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 26%, Kucko Fc 74%.
Orgona FC - Kucko Fc 3:0

47e minuut.
Megyesi rent richting de bal. Megyesi geeft een lange en hoge pass. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. de Nigris bokst de bal weg.

50e minuut.
Gyurka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morsing met een snelle inworp. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu speelt de bal door. Salzano heeft problemen om de bal te vangen. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 4:0

57e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal in één keer door. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rosa probeert naar een medespeler te passen. Korsoy rent richting de bal. Korsoy speelt de bal door. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Morsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morsing geeft een hoge lob. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 5:0

62e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy speelt de bal door. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 6:0

65e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Korsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Preszeller met een snelle inworp. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 7:0

70e minuut.
Fremel is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft de bal voor. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Gyurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy onderschept slim de pass. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 8:0

74e minuut.
Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 9:0

74e minuut.
Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre passt de bal met de wreef. Daar is Preszeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rosa neemt de hoekschop. Klungelig pakt Preszeller de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salzano kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Sziráki bokst de bal weg.

80e minuut.
Gyurka rent richting de bal. Korsoy onderschept slim de pass. Korsoy speelt de bal door. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 10:0

82e minuut.
Morsing speelt de bal door. Fremel heeft problemen om de bal te vangen. Fremel geeft een hoge lob. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa speelt de bal door. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu schiet op doel. Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 11:0

90e minuut.
Salzano rent richting de bal. Salzano geeft een hoge lob. Sziráki probeert de bal aan de voet te houden. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Kucko Fc 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 23%, Kucko Fc 77%.
Orgona FC - Kucko Fc 12:0