Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: SárgaLap Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 28077
SárgaLap Nyíregyháza Spartacus FC
Jedi2_v2 Tactiek 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Radnai rent richting de bal. Radnai geeft een lange en hoge pass. Barta kopt de bal weg. Carolina is nu in balbezit. Carolina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Carolina is nu in balbezit. Voczelka onderschept slim de pass. Voczelka probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. Šindler bokst de bal weg.

5e minuut.
Dalangavičius kopt de bal weg. Baranyai is nu in balbezit. Merényi begaat een overtreding. Baranyai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romero wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sallai onderschept slim de pass. Sallai speelt de bal door. Trussmann rent richting de bal. Carolina onderschept slim de pass. Carolina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Füle kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Gyurkovits schiet op doel. Šindler bokst de bal weg.

21e minuut.
Baranyai draait met de bal, schiet en ... Šindler probeert naar een medespeler te passen. Radnai geeft een lange en hoge pass. Barta rent richting de bal. Barta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is van der Laan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolina verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

32e minuut.
Merényi geeft een hoge lob. Olmos probeert de bal met de borst te controleren. Carolina rent richting de bal. Carolina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 55%, Nyíregyháza Spartacus FC 45%.
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 0:2

51e minuut.
Bors verovert de bal door een tackle van achteren. Bors geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 1:2

52e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Baranyai is nu in balbezit. Sallai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sallai krijgt een gele kaart. Baranyai raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero neemt de penalty, wat een uithaal! Šindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
van der Laan is nu in balbezit. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka geeft een hoge lob. Baranyai rent richting de bal. Baranyai geeft de bal voor. Šindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalangavičius onderschept slim de pass. Dalangavičius geeft de bal voor. Daar is Baranyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Šindler bokst de bal weg.

72e minuut.
Merényi passt de bal zonder na te denken. van der Laan bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Laan geeft de bal voor. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Šindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Daar is Sallai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Šindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 44%, Nyíregyháza Spartacus FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SárgaLap - Nyíregyháza Spartacus FC 2:2