Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United F.C. mufc Kucko Fc
qwe Tactiek Nozi
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 41.1
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Stănciulescu geeft een hoge lob. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sziráki met een sublieme pass. Inworp. Filczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Freitas rent richting de bal. De Freitas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Gyurka heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nemesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dowgwiłło passt de bal met de wreef. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyurka krijgt een gele kaart. De Freitas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenőfi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dowgwiłło onderschept slim de pass. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Kucko Fc 1:0

32e minuut.
Berán is nu in balbezit. Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło passt de bal zonder na te denken. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nemesi kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Tersánszky-Tóth geeft een hoge lob. Asparuhov rent richting de bal. Asparuhov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenőfi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 46%, Kucko Fc 54%.
Manchester United F.C. mufc - Kucko Fc 1:0

62e minuut.
Megyesi kopt de bal weg. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski is nu in balbezit. Asparuhov onderschept slim de pass. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gyurka is nu in balbezit. Gyurka passt de bal in één keer door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Kucko Fc 2:0

89e minuut.
Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu passt de bal in één keer door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 36%, Kucko Fc 64%.
Manchester United F.C. mufc - Kucko Fc 2:0