Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Stillage FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15637
Stillage FC Peppus SC
MDF Tactiek TC5+
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitrea trapt de bal weg van het doel. Bagoly kopt de bal weg. Grabarek kan de bal niet met de borst controleren. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Mitrea bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Peppus SC 1:0

21e minuut.
Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár probeert naar een medespeler te passen. Bagoly probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gábos geeft de bal voor. Klungelig pakt Juurakko de bal. Juurakko passt de bal in één keer door. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Juurakko speelt de bal door. Bagoly met een sublieme pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Peppus SC 2:0

35e minuut.
Štetár is nu in balbezit. Štetár probeert naar een medespeler te passen. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa passt de bal in één keer door. Carmody geeft een hoge lob. Buttinelli bokst de bal weg.

37e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitrea met een sublieme pass. Štetár kopt de bal weg. Fernández Pino rent richting de bal. Fernández Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Juurakko kopt de bal weg. Gábos heeft problemen om de bal te vangen. Gábos passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Mitrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 43%, Peppus SC 57%.
Stillage FC - Peppus SC 2:0

49e minuut.
Sitarz geeft de bal voor. Taltavull kopt de bal weg. Jóna heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Štetár rent richting de bal. Štetár passt de bal in één keer door. Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa schiet op doel. Marazzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bagoly rent richting de bal. Bagoly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivanovič de bal. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Skorupa verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka passt de bal met de wreef. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jován zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Szrnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmody geeft de bal voor. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Peppus SC 3:0

73e minuut.
Gábos met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabarek de bal. Grabarek passt de bal met de wreef. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Marazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzo geeft een lange en hoge pass. Štetár kopt de bal weg. Fernández Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grofcsik heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzo geeft een lange en hoge pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Sitarz is nu in balbezit. Gábos verovert de bal door een tackle van achteren. Gábos met een sublieme pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel. Mitrea bokst de bal weg.

83e minuut.
Szrnka geeft een lange en hoge pass. Franco rent richting de bal. Juurakko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juurakko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jóna met een sublieme pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Peppus SC 4:0

89e minuut.
Ivanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Gábos onderschept slim de pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Peppus SC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 43%, Peppus SC 57%.
Stillage FC - Peppus SC 5:0