Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: NonameFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34358
Egri Csillagok Feltámadás F.C.
Gyaur kutyák Tactiek küzdeni kell
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.1 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Świrski onderschept slim de pass. Séne is nu in balbezit. Séne schiet op doel. Winiarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Korr de bal. Korr geeft de bal voor. Daar is Sene-Absa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bobeica is nu in balbezit. Dixon speelt de bal door. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov schiet op doel. Rogal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Bezler is nu in balbezit. Bezler passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een hoge lob. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Veren geeft de bal voor. Daar is Trzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon rent richting de bal. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Feltámadás F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 51%, Feltámadás F.C. 49%.
Egri Csillagok - Feltámadás F.C. 0:1

58e minuut.
Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi passt de bal in één keer door. Trzonek rent richting de bal. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Winiarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Feltámadás F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 47%, Feltámadás F.C. 53%.
Egri Csillagok - Feltámadás F.C. 0:2