Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Hunter FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 41752
Hunter FC Egri Csillagok
Taktika Att b Tactiek Gyaur kutyák
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Boland is nu in balbezit. Samoilov is nu in balbezit. Boland onderschept slim de pass. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Egri Csillagok 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Blontrock de bal. Buzánszky onderschept slim de pass. Chandía begaat een overtreding. Chandía krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Tofani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rzeczkowski met een sublieme pass. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hajszán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tofani neemt de penalty, wat een uithaal! Winiarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bennett geeft een hoge lob. Hajszán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunter FC - Egri Csillagok 1:1

34e minuut.
Buzánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzánszky geeft de bal voor. Tofani rent richting de bal. Tofani draait met de bal, schiet en ... Winiarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Egri Csillagok 2:1

44e minuut.
Blontrock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Costa met de inworp. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 40%, Egri Csillagok 60%.
Hunter FC - Egri Csillagok 2:1

62e minuut.
Inworp. Pálfalvi met de inworp. Pérez Costa heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Costa geeft een hoge lob. Rzeczkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavez probeert naar een medespeler te passen. Chandía verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Winiarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Blontrock kopt de bal weg. Vangov rent richting de bal. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Koncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunter FC - Egri Csillagok 2:2

70e minuut.
Rzeczkowski met een snelle inworp. Bennett is nu in balbezit. Bennett geeft een hoge lob. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Egri Csillagok 3:2

75e minuut.
Pálfalvi met een snelle inworp. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft een hoge lob. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Winiarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Blontrock rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Costa. Blontrock raakt geblesseerd tijdens het duel. Chandía zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koncz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunter FC - Egri Csillagok 3:3

88e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Pálfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfalvi geeft een hoge lob. Tofani maakt een snoekduik en kopt de bal. Winiarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Baszkowski geeft een hoge lob. Blontrock rent richting de bal. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov haalt uit met een fantastische trap. Koncz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 33%, Egri Csillagok 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunter FC - Egri Csillagok 3:3