Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: himbilimbi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2085
himbilimbi Newtown United
a Tactiek 4-3-3
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 38.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


16e minuut.
Gaѕcoigne geeft een hoge lob. Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbet is nu in balbezit. Sorbet draait met de bal, schiet en ... Bochenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Newtown United 1:0

23e minuut.
Sorbet is nu in balbezit. Sorbet schiet op doel. Bochenek probeert de bal aan de voet te houden. Sorbet rent richting de bal. Sorbet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Newtown United 2:0

27e minuut.
Moţatu geeft de bal voor. Rudecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Newtown United 3:0

42e minuut.
Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann passt de bal in één keer door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Bochenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 50%, Newtown United 50%.
himbilimbi - Newtown United 3:0

48e minuut.
Mihályi onderschept slim de pass. Daar is Riou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riou met een sublieme pass. Sorbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbet draait met de bal, schiet en ... Bochenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bochenek geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoffmann zal de hoekschop nemen. Sorbet is nu in balbezit. Sorbet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Riou passt de bal zonder na te denken. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szmak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bent is nu in balbezit. Bent geeft een hoge lob. Heller bokst de bal weg. Bocaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Newtown United 3:1

62e minuut.
Rudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon passt de bal in één keer door. Bocaş rent richting de bal. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. Heller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Daar is Gzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon is nu in balbezit. Filemon geeft een hoge lob. Acerboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerboni draait met de bal, schiet en ... Heller bokst de bal weg. Szmak heeft problemen om de bal te vangen. Szmak geeft een lange en hoge pass. Paal!

70e minuut.
Gzowski kopt de bal weg. Tiirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbet verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbet draait met de bal, schiet en ... Bochenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Newtown United 4:1

75e minuut.
Inworp. Pesser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bent probeert naar een medespeler te passen. Bocaş rent richting de bal. Bocaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Bochenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gaѕcoigne is nu in balbezit. Riou speelt de bal door. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann geeft een hoge lob. Sorbet springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 33%, Newtown United 67%.
himbilimbi - Newtown United 4:1