Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek Newtown United
Nőinemiszerv Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 40.3
excellent Schieten weak
solid Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Rudecki met de inworp. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lory verovert de bal door een tackle van achteren. Lory geeft een hoge lob. Bătrânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dragić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marche de bal onder controle te krijgen. Łakomiec kopt de bal weg. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck geeft een hoge lob. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Zybertowicz begaat een overtreding. Łakomiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dupovac met een snel genomen vrije trap. Łakomiec kopt de bal weg. Fracasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracasso haalt uit met een fantastische trap. Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tiirik heeft problemen om de bal te vangen. Neubeck rent richting de bal. Neubeck passt de bal met de wreef. Łakomiec heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Bochenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fracasso is nu in balbezit. Fracasso geeft de bal voor. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 1:0

30e minuut.
Fracasso is nu in balbezit. Fracasso passt de bal zonder na te denken. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 2:0

33e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki begaat een overtreding. Rudecki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Neubeck rent richting de bal. Neubeck passt de bal in één keer door. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Bochenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 3:0

44e minuut.
Fracasso rent richting de bal. Fracasso passt de bal in één keer door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Bochenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 4:0

45e minuut.
Ersözlü komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 45%, Newtown United 55%.
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 4:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hargitai komt het veld opgelopen. Rypkamito komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dragić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić geeft de bal voor. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bosschart geeft een hoge lob. Zybertowicz kopt de bal weg. Kaltenbach heeft problemen om de bal te vangen. Hargitai is nu in balbezit. Hargitai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tiirik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rypkamito is nu in balbezit. Rypkamito met een sublieme pass. Dupovac rent richting de bal. Dupovac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Filip rent richting de bal. Filip geeft een lange en hoge pass. Hargitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargitai schiet op doel. Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 5:0

59e minuut.
Rypkamito kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fracasso de bal onder controle te krijgen. Fein speelt de bal door. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bosschart onderschept slim de pass. Bosschart geeft een hoge lob. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Bochenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 6:0

65e minuut.
Tiirik onderschept slim de pass. Tiirik geeft de bal voor. Rypkamito probeert de bal aan de voet te houden. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 7:0

69e minuut.
Kaltenbach geeft een hoge lob. Hargitai is nu in balbezit. Fracasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracasso schiet op doel. Bochenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 8:0

85e minuut.
Daar is Bosschart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosschart met een sublieme pass. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 48%, Newtown United 52%.
Lábatlani papírtigrisek - Newtown United 9:0