Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas Csontrakó FC
442 Tactiek 4-4-2 TEST 2.0
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalobah. Robledo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kramarczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robledo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghoukassyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalobah komt bij de bal en schiet. Lleras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iordãnescu met een sublieme pass. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk met een sublieme pass. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sabzibov geeft een lange en hoge pass. Kramarczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Aguilar krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Loh de bal. Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loh. Loh krijgt een gele kaart. Ordiales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalobah wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iordãnescu trapt de bal weg van het doel. Molina kopt de bal weg. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan begaat een overtreding. Ghoukassyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalobah met een snel genomen vrije trap. Ghoukassyan springt en kopt de bal. Lleras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Iordãnescu met een harde bal richting middenveld. Molina probeert naar een medespeler te passen. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Csiki schiet op doel. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 51%, Csontrakó FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tellysavalas - Csontrakó FC 0:0

52e minuut.
Elanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki geeft de bal voor. Robledo maakt een snoekduik en kopt de bal. Iordãnescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Csontrakó FC 0:1

56e minuut.
Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales is nu in balbezit. Ordiales passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Iordãnescu trapt de bal weg van het doel. Iordãnescu kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk speelt de bal door. Šerifović is nu in balbezit. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ordiales kopt de bal weg. Ghoukassyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramarczyk. Kramarczyk krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iordãnescu met een sublieme pass. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk geeft een hoge lob. Csiki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Elanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki onderschept slim de pass. Chalobah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalobah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 54%, Csontrakó FC 46%.
Tellysavalas - Csontrakó FC 0:1