Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.L. Grand Diamonds
Let`s Go! Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Joslin met een harde bal richting middenveld. İbrahimbəyov kopt de bal weg. Daar is Swarbrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarząbek is nu in balbezit. Jarząbek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gwatkin probeert naar een medespeler te passen. Brain is nu in balbezit. Brain geeft een lange en hoge pass. Mardon rent richting de bal. Mardon draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smiorcăilă met de inworp. Daar is İbrahimbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimbəyov geeft een lange en hoge pass. Arney krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 39%, Grand Diamonds 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.L. - Grand Diamonds 0:0

48e minuut.
Heriud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov speelt de bal door. Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wynne trapt de bal weg van het doel. Gwatkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths schiet op doel. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. - Grand Diamonds 1:0

57e minuut.
Gwatkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lastra met een sublieme pass. Elcox rent richting de bal. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Heriud speelt de bal door. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. İbrahimbəyov probeert naar een medespeler te passen. Arney rent richting de bal. Arney geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Scopel is nu in balbezit. Scopel speelt de bal door. İbrahimbəyov met een sublieme pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
İbrahimbəyov geeft de bal voor. Langton probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smiorcăilă zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wynne de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arney rent richting de bal. Aspell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arney legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. - Grand Diamonds 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 33%, Grand Diamonds 67%.
C.S.L. - Grand Diamonds 2:0