Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Hoops Horrid Cats
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Evins bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart probeert naar een medespeler te passen. Power rent richting de bal. Power geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Evins met de inworp. Klungelig pakt Dick de bal. Matthews begaat een overtreding. Matthews krijgt een gele kaart. Dick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jeremy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Smart passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foight met de inworp. Evins is nu in balbezit. Evins geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeremy rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hedgins passt de bal met de wreef. Caffell is nu in balbezit. Caffell passt de bal in één keer door. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Horrid Cats 0:1

31e minuut.
Gabbiadini onderschept slim de pass. Gabbiadini passt de bal zonder na te denken. Richard is nu in balbezit. Richard draait met de bal, schiet en ... Hayne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Evins met een sublieme pass. Symes rent richting de bal. Jeremy verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremy draait met de bal, schiet en ... Hurst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Horrid Cats 0:2

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jackson niet meer kan verder spelen. Aston komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evins bereikt de bal nog maar net als eerste. Evins probeert naar een medespeler te passen. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Jones de bal. Jones speelt de bal door. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Symes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 71%, Horrid Cats 29%.
Dark Hoops - Horrid Cats 0:2

56e minuut.
Shephard onderschept slim de pass. Shephard met een sublieme pass. Isaacson heeft problemen om de bal te vangen. Richard rent richting de bal. Richard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een lange en hoge pass. Hames met een sublieme pass. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hedgins probeert naar een medespeler te passen. Shephard bereikt de bal nog maar net als eerste. Shephard passt de bal met de wreef. Richard is nu in balbezit. Richard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Evins met een sublieme pass. Foight bereikt de bal nog maar net als eerste. Foight geeft een lange en hoge pass. Daar is Jeremy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeremy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Horrid Cats 0:3

87e minuut.
Symes is nu in balbezit. Symes geeft een lange en hoge pass. Foight kopt de bal weg. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 57%, Horrid Cats 43%.
Dark Hoops - Horrid Cats 0:3