Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Druids Zany Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Loveland met een sublieme pass. Algeri probeert de bal aan de voet te houden. Mumford verovert de bal door een tackle van achteren. Mumford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Algeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Algeri geeft een hoge lob. Inworp. Keegan met de inworp. Morgan geeft een hoge lob. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan is nu in balbezit. Mumford is nu in balbezit. Mumford haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Zany Team 1:0

35e minuut.
Morgan passt de bal zonder na te denken. Mumford is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Batt ... Strafschop! Batt krijgt een gele kaart. Mumford is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morgan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Zany Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 35%, Zany Team 65%.
Cool Druids - Zany Team 2:0

46e minuut.
Yarworth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koumas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bellamy met de inworp. Loveland is nu in balbezit. Loveland probeert naar een medespeler te passen. Mumford rent richting de bal. Mumford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Zany Team 3:0

69e minuut.
Nichols geeft de bal voor. Inworp. Blackmore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Koumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hubball maakt een snoekduik en kopt de bal. Grey bokst de bal weg.

71e minuut.
Dugmore heeft problemen om de bal te vangen. Loveland geeft een lange en hoge pass. Dugmore probeert de bal aan de voet te houden. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 56%, Zany Team 44%.
Cool Druids - Zany Team 3:0