Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Hoops Large Cats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Crates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin met een sublieme pass. Daniels rent richting de bal. Daniels schiet op doel. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Large Cats 0:1

7e minuut.
Lippett kopt de bal weg. Rock controleert de bal met de borst. Daniels onderschept slim de pass. Daniels haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Large Cats 0:2

17e minuut.
Schepple is nu in balbezit. Bodin onderschept slim de pass. Bodin probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Preedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slatter is nu in balbezit. Slatter geeft de bal voor. Havard is nu in balbezit. Havard schiet op doel. Paal! Birt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Large Cats 1:2

22e minuut.
Birt trapt de bal weg. Isaacs kopt de bal weg. Herbert rent richting de bal. Havard onderschept slim de pass. Havard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Crates rent richting de bal. Isaacs onderschept slim de pass. Isaacs met een sublieme pass. Havard rent richting de bal. Havard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Proctor passt de bal zonder na te denken. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Large Cats 1:3

42e minuut.
Crates is nu in balbezit. Crates speelt de bal door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Large Cats 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 53%, Large Cats 47%.
Nasty Hoops - Large Cats 1:4

51e minuut.
Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Baynon de bal. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tucker met een sublieme pass. Klungelig pakt Arney de bal. Bodin rent richting de bal. Daniels rent richting de bal. Daniels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Adams met een harde bal richting middenveld. Proctor heeft problemen om de bal te vangen. Slatter probeert naar een medespeler te passen. Havard bereikt de bal nog maar net als eerste. Havard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Proctor verovert de bal door een tackle van achteren. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin is nu in balbezit. Daar is Bodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Crates geeft een hoge lob. Inworp. Preedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slatter kan de bal niet met de borst controleren. Slatter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Schepple bereikt de bal nog maar net als eerste. Proctor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepple begaat een overtreding. Proctor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Proctor kan niet meer verder spelen. Martin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daniels rent richting de bal. Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Rock speelt de bal door. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 49%, Large Cats 51%.
Nasty Hoops - Large Cats 1:4