Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wacky Gang Idiotic Hippopotamuses
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Blackie met een snelle inworp. Sanderson is nu in balbezit. Sanderson geeft de bal voor. Klungelig pakt Pearse de bal. Pearse draait met de bal, schiet en ... Grove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Idiotic Hippopotamuses 0:1

31e minuut.
Ackrill geeft de bal voor. Inworp. Taroni met de inworp. Hunt rent richting de bal. Hunt geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Downes probeert de bal met de borst te controleren. Sanderson is nu in balbezit. Sanderson passt de bal met de wreef. Pearse is nu in balbezit. Pearse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Pearse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearse begaat een overtreding. Pearse krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Gang 49%, Idiotic Hippopotamuses 51%.
Wacky Gang - Idiotic Hippopotamuses 0:1

51e minuut.
Downes rent richting de bal. Downes met een sublieme pass. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt schiet op doel. hanford probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wacky Gang - Idiotic Hippopotamuses 1:1

62e minuut.
Lindon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindon geeft een hoge lob. Cooper is nu in balbezit. Sanderson rent richting de bal. Sanderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
hanford passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper met een sublieme pass. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt draait met de bal, schiet en ... Paal! Van Den Hauwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Schepple geeft de bal voor. Inworp. Brock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanderson rent richting de bal. Sanderson geeft een lange en hoge pass. Paal!

80e minuut.
Downes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackrill verovert de bal door een tackle van achteren. Ackrill geeft de bal voor. Pearse rent richting de bal. Pearse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Gang 43%, Idiotic Hippopotamuses 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wacky Gang - Idiotic Hippopotamuses 1:1