Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes Vallenar Ganjah Lions
Ace Tactiek Purple Haze
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Lusinyan is nu in balbezit. Lusinyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azat geeft de bal voor. Prikopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riadchenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - Ganjah Lions 1:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malawski trapt de bal weg. Azat kopt de bal weg. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano draait met de bal, schiet en ... Prikopa bokst de bal weg.

26e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat speelt de bal door. Roverano is nu in balbezit. Roverano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - Ganjah Lions 2:0

34e minuut.
Mare is nu in balbezit. Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kraljević geeft een hoge lob. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raith geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riadchenko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Riadchenko kan niet meer verder spelen. Nenci komt het veld opgelopen. Azat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Prikopa bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki is nu in balbezit. Ilabaca onderschept slim de pass. Ilabaca geeft de bal voor. Roverano springt en kopt de bal. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat passt de bal in één keer door. Tsiartas met een sublieme pass. Azat geeft een lange en hoge pass. Nenci springt en kopt de bal. Prikopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 36%, Ganjah Lions 64%.
Club de Deportes Vallenar - Ganjah Lions 2:0

62e minuut.
Jemtrén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki speelt de bal door. Jemtrén geeft een hoge lob. Kerkum springt en kopt de bal. Malawski bokst de bal weg.

64e minuut.
Ponzinibbi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mare met de inworp. Allende controleert de bal met de borst. Allende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare passt de bal met de wreef. Allende rent richting de bal. Allende haalt uit met een fantastische trap. Malawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - Ganjah Lions 2:1

74e minuut.
Azat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarlósi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mare geeft een hoge lob. Ilabaca geeft de bal voor. Maslać kopt de bal weg. Frydecki rent richting de bal. Frydecki geeft een lange en hoge pass. Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas geeft een hoge lob. Daar is Dino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas met een sublieme pass. Raith is nu in balbezit. Raith geeft een hoge lob. Nenci maakt een snoekduik en kopt de bal. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 55%, Ganjah Lions 45%.
Club de Deportes Vallenar - Ganjah Lions 2:1