Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Rojos FC Grey Wolves FC
433 Tactiek DragonSlayer
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 53.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een hoge lob. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Ticu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu geeft de bal voor. Fratia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Saarilehto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreiescu geeft een hoge lob. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Stokes kopt de bal weg. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:1

14e minuut.
Onofri is nu in balbezit. Onofri geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ticu zal de hoekschop nemen. Fratia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:2

16e minuut.
Saarilehto met een snelle inworp. Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu met een sublieme pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carnegie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asenov met de inworp. Belej is nu in balbezit. Belej geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu passt de bal in één keer door. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Onofri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:3

24e minuut.
Stokes is nu in balbezit. Stokes met een sublieme pass. Daar is Fratia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratia haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:4

26e minuut.
Perna Bamba met de inworp. Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchinetti geeft een lange en hoge pass. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen bokst de bal weg. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:5

29e minuut.
Saarilehto passt de bal in één keer door. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu passt de bal in één keer door. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Onofri probeert de bal aan de voet te houden. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto passt de bal zonder na te denken. Daar is Fratia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratia schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:6

36e minuut.
Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto speelt de bal door. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen bokst de bal weg.

37e minuut.
Franke verovert de bal door een tackle van achteren. Franke passt de bal met de wreef. Fratia is nu in balbezit. Stokes rent richting de bal. Stokes haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Juzala is nu in balbezit. Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu passt de bal met de wreef. Stokes rent richting de bal. Stokes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stokes geeft een hoge lob. Onofri onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saarilehto neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ticu de bal. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Andreiescu kopt de bal weg. Fratia is nu in balbezit. Onofri rent richting de bal. Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia schiet op doel. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Asenov rent richting de bal. Saarilehto onderschept slim de pass. Saarilehto geeft de bal voor. Stokes krijgt zijn hoofd ertegen. López Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:7

45e minuut.
Fratia rent richting de bal. Villalobos is nu in balbezit. Saarilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia is nu in balbezit. Fratia draait met de bal, schiet en ... López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 77%, Grey Wolves FC 23%.
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:8

47e minuut.
Ticu geeft een lange en hoge pass. Stokes kopt de bal weg. Fratia rent richting de bal. Fratia draait met de bal, schiet en ... López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:9

52e minuut.
Fratia rent richting de bal. Fratia probeert naar een medespeler te passen. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:10

53e minuut.
Belej passt de bal in één keer door. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. López Michelsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stokes heeft problemen om de bal te vangen. Stokes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:11

55e minuut.
Andreiescu met een sublieme pass. Stokes is nu in balbezit. Stokes met een sublieme pass. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Facchinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Facchinetti geeft een hoge lob. Fratia kopt de bal weg. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Onofri rent richting de bal. Onofri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarilehto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreiescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:12

59e minuut.
Fratia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onofri. Fratia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saarilehto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:13

61e minuut.
Klungelig pakt Stokes de bal. Fratia rent richting de bal. Villalobos rent richting de bal. Fratia onderschept slim de pass. Fratia schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
López Michelsen trapt de bal weg van het doel. Andreiescu kopt de bal weg. Ticu geeft de bal voor. Stokes probeert de bal met de borst te controleren. Stokes schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fratia kopt de bal weg. Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Stokes rent richting de bal. Stokes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:14

66e minuut.
Fratia onderschept slim de pass. Fratia passt de bal in één keer door. Ticu speelt de bal door. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fratia is nu in balbezit. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:15

72e minuut.
Andreiescu speelt de bal door. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Fratia is nu in balbezit. Fratia schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Saarilehto onderschept slim de pass. Saarilehto met een sublieme pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... López Michelsen bokst de bal weg. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Saarilehto met de inworp. Andreiescu speelt de bal door. Ticu rent richting de bal. Ticu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:16

79e minuut.
Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes geeft een hoge lob. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:17

86e minuut.
Andreiescu met een sublieme pass. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fratia de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Onofri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Olmo passt de bal in één keer door. Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreiescu speelt de bal door. Stokes is nu in balbezit. Stokes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Michelsen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 80%, Grey Wolves FC 20%.
Halcones Rojos FC - Grey Wolves FC 0:17