Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSA Flechas Renca Sporting
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Suomenkylä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pendiye komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa geeft de bal voor. Arredondo probeert de bal met de borst te controleren. Özmerter rent richting de bal. Özmerter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FSA Flechas - Renca Sporting 0:1

17e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Ballai is nu in balbezit. Ballai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Minowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pendiye rent richting de bal. Onetto maakt een afschuwelijke overtreding. Onetto krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete met een sublieme pass. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Özmerter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ballai de bal. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FSA Flechas - Renca Sporting 0:2

33e minuut.
Lepe controleert de bal met de borst. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSA Flechas - Renca Sporting 0:3

34e minuut.
Covaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdevenito is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FSA Flechas - Renca Sporting 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSA Flechas 73%, Renca Sporting 27%.
FSA Flechas - Renca Sporting 0:4

48e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo geeft een hoge lob. Covaci probeert de bal aan de voet te houden. Ghiringhello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiringhello geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tomicic verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicic geeft een lange en hoge pass. Seguel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benevento rent richting de bal. Benevento geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft de bal voor. Lepe probeert de bal met de borst te controleren. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Piskorz probeert naar een medespeler te passen. Carcalete kopt de bal weg. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel. Lepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Minowa met een sublieme pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete passt de bal met de wreef. Özmerter rent richting de bal. Özmerter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSA Flechas - Renca Sporting 0:5

77e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Minowa rent richting de bal. Minowa geeft een hoge lob. Ballai is nu in balbezit. Ballai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Valdevenito rent richting de bal. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete speelt de bal door. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Minowa passt de bal in één keer door. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicic is nu in balbezit. Ballai onderschept slim de pass. Ballai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fisher speelt de bal door. Minowa is nu in balbezit. Minowa geeft een lange en hoge pass. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSA Flechas 69%, Renca Sporting 31%.
FSA Flechas - Renca Sporting 0:5