Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV FC KSDR
R Tactiek PrimeraAB
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.9 gemiddelde waardering 42
average Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


9e minuut.
Spasov probeert naar een medespeler te passen. Riihikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikoski probeert naar een medespeler te passen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Spasov rent richting de bal. Swaelens is nu in balbezit. Buonaiuto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buonaiuto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Buonaiuto rent richting de bal. Gorzeński onderschept slim de pass. Gorzeński speelt de bal door. Swaelens heeft problemen om de bal te vangen. Swaelens geeft een hoge lob. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buonaiuto de bal. Buonaiuto passt de bal in één keer door. Dębek rent richting de bal. Dębek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Samarone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spasov met de inworp. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Spasov met een snelle inworp. Bontempi rent richting de bal. Met opzet legt Masarczyk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Masarczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Kuczera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto speelt de bal door. Acuña rent richting de bal. Acuña schiet op doel. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth rent richting de bal. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Samarone geeft een hoge lob. Spasov met een sublieme pass. Bontempi rent richting de bal. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 66%, KSDR 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV FC - KSDR 0:0

60e minuut.
Inworp. Ďatel komt het veld opgelopen. Gumiński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ďatel geeft een hoge lob. Sagáth heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - KSDR 0:1

64e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bontempi verovert de bal door een tackle van achteren. Bontempi probeert naar een medespeler te passen. Ďatel is nu in balbezit. Ďatel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Riihikoski is nu in balbezit. Riihikoski geeft een lange en hoge pass. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - KSDR 0:2

72e minuut.
Skonieczny met de inworp. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov geeft een lange en hoge pass. Ďatel heeft problemen om de bal te vangen. Ďatel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński passt de bal met de wreef. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bontempi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - KSDR 0:3

79e minuut.
Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino is nu in balbezit. Spasov rent richting de bal. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi schiet op doel. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ştefănuţ trapt de bal weg. Spasov kopt de bal weg. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi geeft een hoge lob. Ďatel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Riihikoski speelt de bal door. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński met een sublieme pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel. Ştefănuţ bokst de bal weg. Daar is Ďatel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďatel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - KSDR 0:4

89e minuut.
Daar is Bontempi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi passt de bal met de wreef. Ďatel is nu in balbezit. Ďatel draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 71%, KSDR 29%.
TSV FC - KSDR 0:4