Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Independiente Longaniza e campo FC
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Cangio de bal onder controle te krijgen. Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini speelt de bal door. Daar is Cangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangio schiet op doel. Ovalle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Independiente - Longaniza e campo FC 0:1

6e minuut.
Pezzini kopt de bal weg. Daar is Cangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio onderschept slim de pass. Cangio draait met de bal, schiet en ... Ovalle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Independiente - Longaniza e campo FC 0:2

10e minuut.
Pezzini met een sublieme pass. Cangio probeert naar een medespeler te passen. Berger probeert de bal met de borst te controleren. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Montaldo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cangio rent richting de bal. Cangio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini passt de bal met de wreef. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel. Berger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rąbek rent richting de bal. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek onderschept slim de pass. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft een lange en hoge pass. Ovalle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros met een sublieme pass. Araneda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Independiente - Longaniza e campo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Independiente 57%, Longaniza e campo FC 43%.
Deportivo Independiente - Longaniza e campo FC 0:3

57e minuut.
Iter is nu in balbezit. Lira rent richting de bal. Fontela begaat een overtreding. Lira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montaldo wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kerschen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riveros de bal. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Cangio rent richting de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros rent richting de bal. Riveros geeft de bal voor. Cangio probeert de bal met de borst te controleren. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Ovalle bokst de bal weg.

78e minuut.
Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzini passt de bal in één keer door. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Punga passt de bal met de wreef. Fontela rent richting de bal. Fontela speelt de bal door. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio schiet op doel. Ovalle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Independiente 57%, Longaniza e campo FC 43%.
Deportivo Independiente - Longaniza e campo FC 0:3