Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: BOZKURT SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24285
BOZKURT SK Freddy_KRueGeR
xxxxx Tactiek akın 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Çakı rent richting de bal. Piovanelli speelt de bal door. Jończyk rent richting de bal. Jończyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghigna de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olthof neemt de hoekschop. Cuciniello onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:1

8e minuut.
O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil passt de bal in één keer door. Rozental bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Cano Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho speelt de bal door. Olthof probeert naar een medespeler te passen. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Szmiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hideg geeft een hoge lob. Kins controleert de bal met de borst. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı geeft een lange en hoge pass. Jończyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Piovanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovanelli passt de bal in één keer door. Britador probeert naar een medespeler te passen. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Britador probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuciniello. Britador raakt geblesseerd tijdens het duel. Britador met een snel genomen vrije trap. Jończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Olthof raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulisz komt het veld opgelopen. Kulisz met de inworp. Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador geeft een lange en hoge pass. Çakı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jończyk met een sublieme pass. Piovanelli is nu in balbezit. Piovanelli passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bedin passt de bal zonder na te denken. Britador rent richting de bal. Britador passt de bal zonder na te denken. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk schiet op doel. Szmiel bokst de bal weg. Klungelig pakt Çakı de bal. Piovanelli rent richting de bal. Piovanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:2

30e minuut.
Kulisz met een snelle inworp. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Piovanelli rent richting de bal. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Szmiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Çakı onderschept slim de pass. Çakı passt de bal in één keer door. Piovanelli rent richting de bal. Piovanelli draait met de bal, schiet en ... Szmiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:3

34e minuut.
Piwoński passt de bal met de wreef. Rywczak rent richting de bal. Rywczak met een sublieme pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vijums met een sublieme pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rozental geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Neil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel. Cano Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kins geeft een hoge lob. Britador kopt de bal weg. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 62%, Freddy_KRueGeR 38%.
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:3

49e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Britador kopt de bal weg. Daar is Jończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jończyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
O`Neil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakonyi met een sublieme pass. Vijums rent richting de bal. Vijums haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bakonyi probeert naar een medespeler te passen. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil geeft een hoge lob. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Piovanelli onderschept slim de pass. Piovanelli draait met de bal, schiet en ... Ghigna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:4

65e minuut.
Kulisz is nu in balbezit. Kulisz speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Szmiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:5

68e minuut.
Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Cano Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tătăran kopt de bal weg. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz met een sublieme pass. Jończyk heeft problemen om de bal te vangen. Jończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Britador kopt de bal weg. Daar is Piovanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piovanelli passt de bal in één keer door. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tătăran kopt de bal weg. Kulisz heeft problemen om de bal te vangen. Kulisz speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Çakı is nu in balbezit. Bakonyi onderschept slim de pass. Bakonyi geeft een hoge lob. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel. Cano Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 50%, Freddy_KRueGeR 50%.
BOZKURT SK - Freddy_KRueGeR 0:5