Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartal beşiktaş ALL LOSERS
22 Tactiek BUGG
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz speelt de bal door. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cutiño de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Garjelea kan de bal niet met de borst controleren. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb speelt de bal door. Bruun is nu in balbezit. Bruun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 55%, ALL LOSERS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kartal beşiktaş - ALL LOSERS 0:0

54e minuut.
de Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Cutiño is nu in balbezit. Stefanowicz met een sublieme pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ganga probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Copos met een sublieme pass. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg. Garjelea kopt de bal weg. Mesthenaios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kancia. Kancia krijgt een gele kaart.

75e minuut.
de Jong passt de bal met de wreef. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz passt de bal met de wreef. Bruun is nu in balbezit. Bruun draait met de bal, schiet en ... Smerek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 47%, ALL LOSERS 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kartal beşiktaş - ALL LOSERS 0:0