Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25936
kms Risus
cemil Tactiek 3-5-2
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Szita geeft de bal voor. Cwojdziński kopt de bal weg. Daar is Hoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hoca verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rákóczi met een snelle inworp. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. Tüfekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tanınmaz kan de bal niet met de borst controleren. Rákóczi geeft de bal voor. Cwojdziński kopt de bal weg. Daar is Özpeker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Diev onderschept slim de pass. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ciumak geeft een lange en hoge pass. Stokowiec kopt de bal weg. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński schiet op doel. Tüfekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 1:0

27e minuut.
Tchuco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karatziobalis rent richting de bal. Bajner onderschept slim de pass. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Tanınmaz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - Risus 1:1

30e minuut.
Hoca is nu in balbezit. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec speelt de bal door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 2:1

33e minuut.
Daar is Urdinarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urdinarán zijn tegenspeler op de grond. Urdinarán krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Özpeker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rákóczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bajner rent richting de bal. Szita onderschept slim de pass. Szita passt de bal zonder na te denken. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rákóczi zal de hoekschop nemen. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cetnarowicz geeft een hoge lob. Cwojdziński kopt de bal weg. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 3:1

44e minuut.
Hoca geeft de bal voor. Inworp. Rákóczi met de inworp. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec geeft een hoge lob. Tüfekçi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 44%, Risus 56%.
kms - Risus 3:1

47e minuut.
Tchuco verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner begaat een overtreding. Bajner krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Karatziobalis onderschept slim de pass. Karatziobalis geeft een hoge lob. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schiet op doel. Tüfekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 4:1

52e minuut.
Karatziobalis met een sublieme pass. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Uluarslan de bal. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cetnarowicz speelt de bal door. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea geeft de bal voor. Tchuco rent richting de bal. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 4:2

71e minuut.
Özpeker passt de bal zonder na te denken. Urdinarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 5:2

74e minuut.
Pawliszyn speelt de bal door. Klungelig pakt Cwojdziński de bal. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Özpeker is nu in balbezit. Szita onderschept slim de pass. Szita passt de bal in één keer door. Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Risus 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 45%, Risus 55%.
kms - Risus 6:2