Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WhitePanthers Sultangazi
Winger Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Cüreklibatur onderschept slim de pass. Cüreklibatur geeft een hoge lob. Zurčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pannarale speelt de bal door. Mihali speelt de bal door. Jakovašić rent richting de bal. Zurčák verovert de bal door een tackle van achteren. Zurčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zurčák is nu in balbezit. Zurčák geeft een lange en hoge pass. Pietrasanta kopt de bal weg. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Dalca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cüreklibatur probeert naar een medespeler te passen. Topčagić is nu in balbezit. Spang Olsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spang Olsen krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Süle passt de bal in één keer door. Somarelli probeert naar een medespeler te passen. Pietrasanta probeert naar een medespeler te passen. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Spinelli kopt de bal weg. Şimşir bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić onderschept slim de pass. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Dalca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pannarale rent richting de bal. Cüreklibatur onderschept slim de pass. Cüreklibatur speelt de bal door. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić passt de bal met de wreef. Dalca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Canto e Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cüreklibatur speelt de bal door. Zurčák rent richting de bal. Zurčák draait met de bal, schiet en ... Dalca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Dalca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - Sultangazi 1:0

29e minuut.
Pietrasanta is nu in balbezit. Pietrasanta probeert naar een medespeler te passen. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - Sultangazi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 29%, Sultangazi 71%.
FC WhitePanthers - Sultangazi 2:0

49e minuut.
Pannarale rent richting de bal. Cüreklibatur verovert de bal door een tackle van achteren. Cüreklibatur met een sublieme pass. Zurčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurčák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Canto e Castro rent richting de bal. Canto e Castro geeft de bal voor. Klungelig pakt Şimşir de bal. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Neagu geeft een lange en hoge pass. Şimşir kopt de bal weg. Barkley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić schiet op doel. Dalca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Jaanus kan de bal niet met de borst controleren. Neagu rent richting de bal. Jakovašić verovert de bal door een tackle van achteren. Jaanus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Canto e Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur geeft de bal voor. Topčagić rent richting de bal. Topčagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pietrasanta is nu in balbezit. Pietrasanta passt de bal zonder na te denken. Şimşir heeft problemen om de bal te vangen. Pietrasanta is nu in balbezit. Pietrasanta geeft een hoge lob. Dalca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Canto e Castro is nu in balbezit. Canto e Castro passt de bal met de wreef. Cüreklibatur probeert naar een medespeler te passen. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurčák rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pietrasanta met een sublieme pass. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur speelt de bal door. Klungelig pakt Zurčák de bal. Zurčák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pietrasanta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spang Olsen. Pietrasanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Süle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 25%, Sultangazi 75%.
FC WhitePanthers - Sultangazi 2:0