Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habanero CKA
3-4-3 Tactiek Ту-154
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shchur met een snelle inworp. Segler bereikt de bal nog maar net als eerste. Segler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Olbiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Mohenski de bal. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - CKA 0:1

16e minuut.
Nəzərov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzərov geeft een lange en hoge pass. Daar is Krutikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
López Gallego is nu in balbezit. Tuominen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuominen speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - CKA 0:2

22e minuut.
Tuominen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuominen geeft een lange en hoge pass. Olbiński kopt de bal weg. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Košumberský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Košumberský bokst de bal weg.

30e minuut.
Dzsudzsák trapt de bal weg. Olbiński kopt de bal weg. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu onderschept slim de pass. Banciu draait met de bal, schiet en ... Košumberský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - CKA 0:3

37e minuut.
Brantley geeft een lange en hoge pass. Banciu kopt de bal weg. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een hoge lob. Banciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Košumberský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Brantley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal in één keer door. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Košumberský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Krutikov is nu in balbezit. Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Shchavinskij geeft een lange en hoge pass. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 66%, CKA 34%.
Habanero - CKA 0:3

49e minuut.
López Gallego probeert naar een medespeler te passen. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Košumberský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dzsudzsák speelt de bal door. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Zhitarev geeft een hoge lob. Nəzərov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kölemen. Kölemen krijgt een gele kaart. Nəzərov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nəzərov kan niet meer verder spelen. Brusoni komt het veld opgelopen.

55e minuut.
López Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. López Gallego passt de bal in één keer door. Zhitarev rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho passt de bal zonder na te denken. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel. Košumberský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhitarev met een sublieme pass. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu draait met de bal, schiet en ... Košumberský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dzsudzsák trapt de bal weg. Olbiński kopt de bal weg. Daar is Zhitarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - CKA 0:4

70e minuut.
Klungelig pakt Kölemen de bal. Kölemen passt de bal zonder na te denken. Mohenski is nu in balbezit. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Shchavinskij speelt de bal door. Klungelig pakt Estalinho de bal. Estalinho geeft de bal voor. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Olbiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Košumberský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - CKA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 57%, CKA 43%.
Habanero - CKA 0:5