Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bedolagi FC Torpedo-ZiL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Valentinov met een sublieme pass. Galkin rent richting de bal. Abashin is nu in balbezit. Abashin haalt uit met een fantastische trap. Lasker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 1:0

14e minuut.
Zalomov is nu in balbezit. Zalomov passt de bal zonder na te denken. Tedeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antropov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dolmatov met een snelle inworp. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev begaat een overtreding. Zhitarev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Shustikov geeft een hoge lob. Inworp. Vozzhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galkin de bal. Galkin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soldatikhin onderschept slim de pass. Soldatikhin probeert naar een medespeler te passen. Dolmatov geeft een lange en hoge pass. Vozzhi is nu in balbezit. Vozzhi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shustikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shustikov geeft een hoge lob. Inworp. Vozzhi met de inworp. Galkin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 2:0

42e minuut.
Galkin met de inworp. Vozzhi geeft een hoge lob. Igonin kopt de bal weg. Abashin rent richting de bal. Abashin haalt uit met een fantastische trap. Lasker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 52%, FC Torpedo-ZiL 48%.
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 2:0

47e minuut.
Galkin verovert de bal door een tackle van achteren. Abashin rent richting de bal. Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Galkin onderschept slim de pass. Galkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 3:0

59e minuut.
Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin passt de bal zonder na te denken. Abashin is nu in balbezit. Abashin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lasker met een harde bal richting middenveld. Valentinov kopt de bal weg. Lasker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Ivolgin met een snelle inworp. Antropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antropov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 48%, FC Torpedo-ZiL 52%.
Bedolagi - FC Torpedo-ZiL 3:1