Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Vorony Boevyje Olimpijcy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Artashkin is nu in balbezit. Olenikov onderschept slim de pass. Olenikov probeert naar een medespeler te passen. Barbos is nu in balbezit. Barbos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Abaturov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirkhaev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matzyashchik. Matzyashchik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov speelt de bal door. Barbos rent richting de bal. Barbos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tshovrebov rent richting de bal. Janovskij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tshovrebov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tshovrebov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figurov rent richting de bal. Barbos onderschept slim de pass. Barbos haalt uit met een fantastische trap. Bannikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bannikov met een harde bal richting middenveld. Novikov is nu in balbezit. Novikov speelt de bal door. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Novikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Timofeev komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Inworp. Sirkhaev met een snelle inworp. Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Barbos is nu in balbezit. Barbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bannikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 43%, Boevyje Olimpijcy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harahoristyje Vorony - Boevyje Olimpijcy 0:0

59e minuut.
Matzyashchik speelt de bal door. Garber rent richting de bal. Ivanishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kaplun met een sublieme pass. Zharov is nu in balbezit. Zharov probeert naar een medespeler te passen. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 45%, Boevyje Olimpijcy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harahoristyje Vorony - Boevyje Olimpijcy 0:0