Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chumnyje Olimpijcy Vityazi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Zabaluev verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaluev passt de bal in één keer door. Ostrovskij speelt de bal door. Razinskij rent richting de bal. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 0:1

31e minuut.
Tetradze onderschept slim de pass. Zabaluev begaat een overtreding. Tetradze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simonian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cherenkov heeft problemen om de bal te vangen. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chugajnov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetradze is nu in balbezit. Tetradze geeft de bal voor. Larionov is nu in balbezit. Larionov passt de bal zonder na te denken. Devkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasilitchuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 1:1

43e minuut.
Buntzker geeft een lange en hoge pass. Kalajchev probeert naar een medespeler te passen. Dudarenko probeert naar een medespeler te passen. Ostrovskij rent richting de bal. Ostrovskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 1:2

44e minuut.
Ostrovskij passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zabaluev de bal. Tetradze rent richting de bal. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumnyje Olimpijcy 51%, Vityazi 49%.
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 1:2

70e minuut.
Simonian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sharonov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zaginialov onderschept slim de pass. Zaginialov geeft een hoge lob. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij haalt uit met een fantastische trap. Kurochkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumnyje Olimpijcy 46%, Vityazi 54%.
Chumnyje Olimpijcy - Vityazi 1:3