Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:52
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Pri ústave
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 18820
MFK Rajec Harpia
4-4-2 Tactiek kuk
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.1 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Raczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mergiu komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore probeert naar een medespeler te passen. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Harpia 1:0

8e minuut.
Tverdjak geeft een lange en hoge pass. Kewell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cionna. Cionna krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann geeft een hoge lob. Moore kopt de bal weg. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Harpia 2:0

29e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann passt de bal in één keer door. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli schiet op doel. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Moore passt de bal met de wreef. Həsənli is nu in balbezit. Potoczak is nu in balbezit. Həsənli onderschept slim de pass. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Frumboli probeert de bal met de borst te controleren. Ben Dov geeft een lange en hoge pass. Moore rent richting de bal. Moore geeft de bal voor. Həsənli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 26%, Harpia 74%.
MFK Rajec - Harpia 2:0

49e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov geeft de bal voor. Pichlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov met een sublieme pass. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov probeert naar een medespeler te passen. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tverdjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Moore met een sublieme pass. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Harpia 3:0

70e minuut.
Busquets komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ben Dov met een snelle inworp. Frumboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frumboli passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Moore kopt de bal weg. Klungelig pakt Potoczak de bal. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Wasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Léniz is nu in balbezit. Léniz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madureira de bal. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cionna geeft de bal voor. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Combin kopt de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tverdjak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cionna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets draait met de bal, schiet en ... Wasil bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 14%, Harpia 86%.
MFK Rajec - Harpia 3:0