Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 18:50
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Pri ústave
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27909
MFK Rajec Podbranč 1984
4-3-3 Tactiek Kopaniciar
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
64.2 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Carlsson passt de bal met de wreef. Busquets rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caneghem. Caneghem krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Caneghem met een sublieme pass. Daar is Domachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski geeft een hoge lob. Bärwald rent richting de bal. Bärwald draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Macanás probeert naar een medespeler te passen. Bärwald kopt de bal weg. Gassen is nu in balbezit. Húfek onderschept slim de pass. Húfek schiet op doel. Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Caneghem is nu in balbezit. Caneghem met een sublieme pass. Schneider rent richting de bal. Schneider geeft een hoge lob. Húfek springt en kopt de bal. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tobar geeft een lange en hoge pass. Húfek kopt de bal weg. Caneghem is nu in balbezit. Domachowski geeft een hoge lob. Bärwald maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Schneider geeft een lange en hoge pass. Gassen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bärwald rent richting de bal. Bärwald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Podbranč 1984 0:1

42e minuut.
Həsənli onderschept slim de pass. Hricz is nu in balbezit. Hricz geeft een lange en hoge pass. Bärwald rent richting de bal. Bärwald geeft de bal voor. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Carlsson probeert de bal met de borst te controleren. Həsənli is nu in balbezit. Caneghem begaat een overtreding. Caneghem krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 57%, Podbranč 1984 43%.
MFK Rajec - Podbranč 1984 0:1

49e minuut.
Gassen speelt de bal door. Cionna met een sublieme pass. Klungelig pakt Grutka de bal. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Macanás bokst de bal weg.

56e minuut.
Domachowski heeft problemen om de bal te vangen. Domachowski geeft een hoge lob. Bärwald rent richting de bal. Bärwald haalt uit met een fantastische trap. Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Podbranč 1984 0:2

61e minuut.
Grutka met een sublieme pass. Bärwald is nu in balbezit. Húfek rent richting de bal. Húfek schiet op doel. Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Podbranč 1984 0:3

62e minuut.
Fedorčák komt het veld opgelopen. Krupa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fedorčák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ekoku komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hricz geeft een lange en hoge pass. Krupa kopt de bal weg. Húfek is nu in balbezit. Húfek haalt uit met een fantastische trap. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. HLavaj komt het veld opgelopen. Vojak Ryan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Pichlmann komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Gassen de bal. Húfek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gassen. Gassen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 58%, Podbranč 1984 42%.
MFK Rajec - Podbranč 1984 0:3