Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:49
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Harpia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25864
Harpia Raptor
AAA Tactiek sheep
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 72.1
excellent Schieten formidable
solid Passen outstanding
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Castaño onderschept slim de pass. Castaño geeft de bal voor. Klungelig pakt Madureira de bal. Mikeš rent richting de bal. Mikeš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap. Psarris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Waleński speelt de bal door. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft de bal voor. Kewell maakt een snoekduik en kopt de bal. Linder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 1:0

7e minuut.
Bajorski speelt de bal door. Di Rocco is nu in balbezit. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño geeft de bal voor. Mikeš springt en kopt de bal. Psarris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Król verovert de bal door een tackle van achteren. Król passt de bal in één keer door. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harpia - Raptor 1:1

11e minuut.
Król geeft een lange en hoge pass. Pionek kopt de bal weg. Madureira is nu in balbezit. Mikeš onderschept slim de pass. Mikeš haalt uit met een fantastische trap. Psarris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pionek rent richting de bal. Pionek geeft een hoge lob. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero schiet op doel. Psarris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 1:2

16e minuut.
Inworp. Pionek met een snelle inworp. Zborovský speelt de bal door. Mikeš rent richting de bal. Mikeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Linder speelt de bal door. De Piero probeert de bal met de borst te controleren. Grković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grković krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De Piero speelt de bal door. Tverdjak onderschept slim de pass. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek geeft een lange en hoge pass. Mikeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pionek kopt de bal weg. Klungelig pakt Madureira de bal. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborovský rent richting de bal. Zborovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pionek geeft de bal voor. Mikeš rent richting de bal. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 1:3

32e minuut.
Grković rent richting de bal. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Zborovský speelt de bal door. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zborovský verovert de bal door een tackle van achteren. Zborovský speelt de bal door. Pionek rent richting de bal. Pionek geeft een lange en hoge pass. De Piero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 1:4

42e minuut.
Gołuch geeft een lange en hoge pass. De Piero kopt de bal weg. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš haalt uit met een fantastische trap. Psarris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Piero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 1:5

44e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Gołuch onderschept slim de pass. Gołuch geeft een lange en hoge pass. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 77%, Raptor 23%.
Harpia - Raptor 1:5

49e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński passt de bal met de wreef. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Linder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 2:5

50e minuut.
Vidanov passt de bal met de wreef. De Piero rent richting de bal. Potoczak is nu in balbezit. De Piero verovert de bal door een tackle van achteren. De Piero draait met de bal, schiet en ... Psarris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikeš is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 2:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piedra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft een hoge lob. De Piero kopt de bal weg. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piedra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek geeft de bal voor. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 2:7

77e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković probeert naar een medespeler te passen. Di Rocco speelt de bal door. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski draait met de bal, schiet en ... Linder bokst de bal weg.

80e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek geeft de bal voor. Mikeš krijgt zijn hoofd ertegen. Psarris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Piero rent richting de bal. De Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Raptor 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 71%, Raptor 29%.
Harpia - Raptor 2:8