Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: GT ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 55343
Great talents Trnava LISTERINE WATER
skuška Tactiek WATER
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
54.8 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Daar is Pacholík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholík onderschept slim de pass. Pacholík geeft een hoge lob. Vrňák krijgt zijn hoofd ertegen. Torelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Milanov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 1:0

10e minuut.
Vrňák is nu in balbezit. Milanov geeft een hoge lob. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 1:1

19e minuut.
Dineţ onderschept slim de pass. Hubler met een sublieme pass. Klimsak probeert naar een medespeler te passen. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hubler neemt vlug de vrije trap. Brasini kopt de bal weg. Râlea met een sublieme pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klimsak kopt de bal weg. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka geeft de bal voor. Teroitich rent richting de bal. Teroitich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Milanov rent richting de bal. Milanov passt de bal in één keer door. Rijo met een sublieme pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 1:2

30e minuut.
Râlea passt de bal met de wreef. Toledo Fernández is nu in balbezit. Dineţ begaat een overtreding. Dineţ krijgt een gele kaart. Toledo Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Râlea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dineţ passt de bal in één keer door. Klimsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimsak probeert naar een medespeler te passen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Torelli bokst de bal weg.

32e minuut.
Zuffada neemt de hoekschop. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vrňák de bal. Vrňák draait met de bal, schiet en ... Torelli bokst de bal weg.

43e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor. Teroitich krijgt zijn hoofd ertegen. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 51%, LISTERINE WATER 49%.
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 1:2

46e minuut.
Milanov geeft een hoge lob. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Tománek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Zuffada is nu in balbezit. Brasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasini geeft de bal voor. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Tománek bokst de bal weg.

60e minuut.
Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández geeft de bal voor. Teroitich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Brasini passt de bal in één keer door. Râlea speelt de bal door. Sfeclă is nu in balbezit. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 1:3

67e minuut.
Rijo probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández rent richting de bal. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vrňák is nu in balbezit. Vrňák speelt de bal door. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti schiet op doel. Torelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 2:3

81e minuut.
Pacholík probeert naar een medespeler te passen. Milanov is nu in balbezit. Agirretxe Arruti verovert de bal door een tackle van achteren. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Teroitich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacholík is nu in balbezit. Pacholík passt de bal met de wreef. Vrňák rent richting de bal. Vrňák draait met de bal, schiet en ... Torelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 47%, LISTERINE WATER 53%.
Great talents Trnava - LISTERINE WATER 2:3