Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov LISTERINE WATER
ars Tactiek WATER
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
45.1 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:1

11e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toledo Fernández probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich onderschept slim de pass. Zsoldos rent richting de bal. Zsoldos met een sublieme pass. Teroitich rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brasini onderschept slim de pass. Brasini geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich rent richting de bal. Choszczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Choszczewski krijgt een gele kaart. Teroitich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râlea wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:2

37e minuut.
Zsoldos is nu in balbezit. Zsoldos passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 46%, LISTERINE WATER 54%.
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:3

47e minuut.
Brasini verovert de bal door een tackle van achteren. Karpan verovert de bal door een tackle van achteren. Karpan passt de bal met de wreef. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Brasini is nu in balbezit. Brasini geeft de bal voor. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:4

52e minuut.
Oleksy rent richting de bal. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea passt de bal met de wreef. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Râlea kopt de bal weg. Patalim is nu in balbezit. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy probeert naar een medespeler te passen. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Alex de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Náhlovský verovert de bal door een tackle van achteren. Náhlovský passt de bal in één keer door. Zsoldos met een sublieme pass. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel. Paal! Toledo Fernández controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Elzner komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Oprescu begaat een overtreding. Râlea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciuciła met een snel genomen vrije trap. Toledo Fernández kopt de bal weg. Patalim rent richting de bal. Teroitich onderschept slim de pass. Teroitich schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

79e minuut.
Karpan is nu in balbezit. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Krużycki heeft problemen om de bal te vangen. Râlea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Patalim de bal. Toledo Fernández rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:5

82e minuut.
Krużycki is nu in balbezit. Karpan rent richting de bal. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:6

86e minuut.
Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasini verovert de bal door een tackle van achteren. Brasini geeft een hoge lob. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:7

88e minuut.
Zsoldos is nu in balbezit. Zsoldos passt de bal zonder na te denken. Teroitich probeert de bal met de borst te controleren. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:8

89e minuut.
Patalim is nu in balbezit. Patalim met een sublieme pass. Teroitich is nu in balbezit. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 52%, LISTERINE WATER 48%.
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:9