Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov FK-JANKA
ars Tactiek X
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
45.1 gemiddelde waardering 58.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Hompel de bal onder controle te krijgen. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai met een sublieme pass. Gollum rent richting de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alex is nu in balbezit. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sárhidai onderschept slim de pass. Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Gollum rent richting de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Krużycki passt de bal in één keer door. Piña is nu in balbezit. Claricini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claricini krijgt een gele kaart. Piña raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oleksy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piña springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oleksy passt de bal met de wreef. Karpan speelt de bal door. Oleksy speelt de bal door. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Sperber onderschept slim de pass. Patalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hompel verovert de bal door een tackle van achteren. Hompel geeft de bal voor. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:1

29e minuut.
Hompel kopt de bal weg. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko passt de bal zonder na te denken. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Hompel geeft een hoge lob. Daar is Patalim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:2

39e minuut.
Claricini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alex met een snelle inworp. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gollum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuấn Thành komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 55%, FK-JANKA 45%.
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:2

47e minuut.
Claricini kopt de bal weg. Mazur geeft een lange en hoge pass. Sperber heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành schiet op doel. Paal! Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bauts geeft een lange en hoge pass. Snitko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choszczewski. Choszczewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krużycki de bal onder controle te krijgen. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:3

58e minuut.
Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai met een sublieme pass. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:4

64e minuut.
Sárhidai rent richting de bal. Sperber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sárhidai. Sárhidai krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sárhidai met een snelle inworp. Hompel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprescu. Hompel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hompel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elzner komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hompel probeert naar een medespeler te passen. Furacão speelt de bal door. Alex verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sárhidai passt de bal in één keer door. Hompel rent richting de bal. Hompel geeft een lange en hoge pass. Snitko springt en kopt de bal. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 57%, FK-JANKA 43%.
Slávia Bardejov - FK-JANKA 0:5