Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biely vlci AC Morovno
inovation Tactiek 352 x
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal in één keer door. Levidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp onderschept slim de pass. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gajarský kopt de bal weg. Tuğalp rent richting de bal. Keçi begaat een overtreding. Tuğalp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajarský wilt de vrije trap nemen. Holofčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Teder rent richting de bal. Teder geeft een lange en hoge pass. Vassell kopt de bal weg. Dunin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - AC Morovno 1:0

20e minuut.
Keçi geeft een hoge lob. Muzár kopt de bal weg. Zaninović speelt de bal door. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tuğalp geeft een lange en hoge pass. Zati kopt de bal weg. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský schiet op doel. Domján verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gajarský geeft de bal voor. Domján kopt de bal weg. Daar is Sugalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Holofčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Del Giovane passt de bal met de wreef. Muzár geeft de bal voor. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Holofčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Levidze neemt vlug de vrije trap. Muzár probeert de bal met de borst te controleren. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ... Nalerio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - AC Morovno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 54%, AC Morovno 46%.
biely vlci - AC Morovno 2:0

51e minuut.
Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Muzár met een sublieme pass. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft de bal voor. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kavlič met een sublieme pass. Molfetas rent richting de bal. Molfetas met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Holofčák bokst de bal weg.

68e minuut.
Molfetas speelt de bal door. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - AC Morovno 2:1

78e minuut.
Del Giovane passt de bal met de wreef. Teder is nu in balbezit. Muzár speelt de bal door. Teder geeft de bal voor. Dunin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Molfetas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gajarský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajarský met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. Paal! Holofčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Muzár geeft een hoge lob. Levidze kopt de bal weg. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský probeert naar een medespeler te passen. Vassell rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - AC Morovno 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 54%, AC Morovno 46%.
biely vlci - AC Morovno 3:1