Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC gisbernau
totdef Tactiek popic
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Grunvald rent richting de bal. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grunvald kopt de bal weg. Morong geeft een hoge lob. Mondillo is nu in balbezit. Mondillo draait met de bal, schiet en ... Ziemiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - gisbernau 1:0

20e minuut.
Daar is Kotecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik speelt de bal door. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - gisbernau 2:0

23e minuut.
Milanta geeft de bal voor. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki passt de bal met de wreef. Nevis is nu in balbezit. Nevis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Grunvald de bal. Bekrem onderschept slim de pass. Bekrem geeft een lange en hoge pass. Mondillo is nu in balbezit. Mondillo geeft de bal voor. Ziemiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Meeuws controleert de bal met de borst. Belotti is nu in balbezit. Meeuws onderschept slim de pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vágner probeert naar een medespeler te passen. Paraschivu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fidermák de bal. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amberg verovert de bal door een tackle van achteren. Amberg geeft een hoge lob. Fidermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Lucchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kotecki kopt de bal weg. Paraguai is nu in balbezit. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Paraschivu passt de bal in één keer door. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl passt de bal met de wreef. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl geeft een hoge lob. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - gisbernau 2:1

44e minuut.
Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meeuws raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolodžej met een snel genomen vrije trap. Grunvald heeft problemen om de bal te vangen. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PlastovFC - gisbernau 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 54%, gisbernau 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PlastovFC - gisbernau 2:2

56e minuut.
Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Bonnier met een sublieme pass. Ogrodnik met een sublieme pass. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - gisbernau 3:2

59e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel. Lucchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Luginbühl geeft de bal voor. Lucchesi met een sublieme pass. Cardozo kopt de bal weg. Grunvald rent richting de bal. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Lucchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kotecki heeft problemen om de bal te vangen. Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier haalt uit met een fantastische trap. Kotecki probeert de bal aan de voet te houden. Ziemiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morong met een sublieme pass. Mondillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondillo passt de bal in één keer door. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luder komt het veld opgelopen. Tzimas komt het veld opgelopen. Ziemiański met een harde bal richting middenveld. Meeuws kopt de bal weg. Klungelig pakt Bekrem de bal. Grunvald rent richting de bal. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Bonnier passt de bal in één keer door. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tzimas heeft problemen om de bal te vangen. Morong is nu in balbezit. Morong passt de bal zonder na te denken. Kotecki is nu in balbezit. Kotecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bonnier onderschept slim de pass. Bonnier geeft een hoge lob. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis rent richting de bal. Nevis draait met de bal, schiet en ... Ziemiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nusantara komt het veld opgelopen. Ogrodnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nevis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nevis haalt uit met een fantastische trap. Amberg probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mondillo neemt de hoekschop. Nevis krijgt zijn hoofd ertegen. Nusantara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 48%, gisbernau 52%.
PlastovFC - gisbernau 3:2