Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Hatalov orešanskí diabli
Normal Tactiek MOJA I
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rapák passt de bal in één keer door. Moravčík rent richting de bal. Moravčík speelt de bal door. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:1

5e minuut.
Selnekovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selnekovič. Selnekovič krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sabó passt de bal in één keer door. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák passt de bal met de wreef. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Račko haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Zemen trapt de bal weg van het doel. Valko probeert de bal met de borst te controleren. Valko draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Motýľ speelt de bal door. Valko is nu in balbezit. Račko is nu in balbezit. Račko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:2

18e minuut.
Hilovský onderschept slim de pass. Hilovský probeert naar een medespeler te passen. Rapák speelt de bal door. Račko is nu in balbezit. Račko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zemen trapt de bal weg van het doel. Motýľ kan de bal niet met de borst controleren. Motýľ geeft een hoge lob. Račko rent richting de bal. Račko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Valko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csalák de bal. Beblavý rent richting de bal. Račko onderschept slim de pass. Račko haalt uit met een fantastische trap. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko schiet op doel. Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hilovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský speelt de bal door. Moravčík probeert naar een medespeler te passen. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hilovský is nu in balbezit. Hilovský met een sublieme pass. Motýľ met een sublieme pass. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:3

30e minuut.
Beblavý geeft een lange en hoge pass. Moravčík kopt de bal weg. Csalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko verovert de bal door een tackle van achteren. Račko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rapák passt de bal in één keer door. Račko heeft problemen om de bal te vangen. Račko probeert naar een medespeler te passen. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko haalt uit met een fantastische trap. Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Zemen met een sublieme pass. Klungelig pakt Rapák de bal. Rapák passt de bal in één keer door. Račko rent richting de bal. Račko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Motýľ probeert naar een medespeler te passen. Valko probeert naar een medespeler te passen. Račko is nu in balbezit. Račko draait met de bal, schiet en ... Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:4

42e minuut.
Rapák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Selnekovič de bal. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko draait met de bal, schiet en ... Remko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Valko de bal. Kočisko is nu in balbezit. Valko onderschept slim de pass. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Hatalov 85%, orešanskí diabli 15%.
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:4

52e minuut.
Rapák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Račko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Račko passt de bal met de wreef. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko schiet op doel. Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zemen niet meer kan verder spelen. Koprušák komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Šalko controleert de bal met de borst. Račko rent richting de bal. Šalko rent richting de bal. Račko onderschept slim de pass. Račko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hilovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský geeft de bal voor. Beblavý controleert de bal met de borst. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:5

70e minuut.
Rapák kopt de bal weg. Klungelig pakt Moravčík de bal. Moravčík passt de bal zonder na te denken. Valko rent richting de bal. Valko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Remko rent richting de bal. Valko verovert de bal door een tackle van achteren. Valko haalt uit met een fantastische trap. Koprušák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:6

76e minuut.
Plesník met een sublieme pass. Hilovský rent richting de bal. Hilovský met een sublieme pass. Daar is Valko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Motýľ geeft de bal voor. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko passt de bal in één keer door. Valko rent richting de bal. Valko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koprušák met een harde bal richting middenveld. Motýľ kopt de bal weg. Daar is Račko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valko rent richting de bal. Valko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák passt de bal zonder na te denken. Račko is nu in balbezit. Račko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beblavý de bal onder controle te krijgen. Koprušák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko haalt uit met een fantastische trap. Šalko heeft problemen om de bal te vangen. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste. Račko draait met de bal, schiet en ... Koprušák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal met de wreef. Račko rent richting de bal. Valko is nu in balbezit. Valko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Selnekovič de bal. Motýľ rent richting de bal. Motýľ passt de bal in één keer door. Valko rent richting de bal. Valko schiet op doel. Koprušák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Hatalov 86%, orešanskí diabli 14%.
Dynamo Hatalov - orešanskí diabli 0:6