Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza FC Poleno
Das buchta Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 21.8
excellent Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Szirmay is nu in balbezit. Szirmay geeft de bal voor. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 1:0

5e minuut.
Fála controleert de bal met de borst. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay is nu in balbezit. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kryštofík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hložek heeft problemen om de bal te vangen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kryštofík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perina de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kryštofík neemt de hoekschop. Szirmay krijgt zijn hoofd ertegen. Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér passt de bal met de wreef. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 2:0

14e minuut.
Daar is Grisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík met een sublieme pass. Daar is Hložek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hložek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grisa passt de bal in één keer door. Zahatňanský rent richting de bal. Zahatňanský probeert naar een medespeler te passen. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Horanský is nu in balbezit. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay passt de bal met de wreef. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fála speelt de bal door. Klungelig pakt Zahatňanský de bal. Zahatňanský probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Havrilák probeert naar een medespeler te passen. Zahatňanský heeft problemen om de bal te vangen. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hladký de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 3:0

31e minuut.
Kubizňák passt de bal met de wreef. Fejér is nu in balbezit. Fejér speelt de bal door. Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér onderschept slim de pass. Fejér probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér passt de bal in één keer door. Szirmay is nu in balbezit. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Michok verovert de bal door een tackle van achteren. Hložek onderschept slim de pass. Hložek geeft een lange en hoge pass. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szirmay geeft een hoge lob. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 20%, FC Poleno 80%.
Santrio Láza - FC Poleno 3:0

46e minuut.
Fejér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szirmay is nu in balbezit. Horanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Horanský verovert de bal door een tackle van achteren. Horanský passt de bal in één keer door. Fála probeert de bal met de borst te controleren. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 4:0

51e minuut.
Zahatňanský probeert naar een medespeler te passen. Fejér rent richting de bal. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Balošík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kryštofík raakt geblesseerd tijdens het duel. Szirmay neemt de penalty, wat een uithaal! Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 5:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fenčák trapt de bal weg van het doel. Zahatňanský kopt de bal weg. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fejér passt de bal met de wreef. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal in één keer door. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel. Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fejér met een snelle inworp. Hladký bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay passt de bal in één keer door. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fejér geeft de bal voor. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík probeert naar een medespeler te passen. Szirmay rent richting de bal. Szirmay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay rent richting de bal. Szirmay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 6:0

73e minuut.
Rebro met een sublieme pass. Inworp. Fejér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hložek kopt de bal weg. Horanský rent richting de bal. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Grisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fála is nu in balbezit. Fejér onderschept slim de pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 17%, FC Poleno 83%.
Santrio Láza - FC Poleno 6:0