Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Real Unicef Zeleziari
352 Tactiek novinka
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen good


6e minuut.
Kučera onderschept slim de pass. Kučera probeert de bal met de borst te controleren. Bokaj is nu in balbezit. Bokaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Liébanes speelt de bal door. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soják begaat een overtreding. Soják krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nigeriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotlár rent richting de bal. Kotlár passt de bal in één keer door. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Perina met een snelle inworp. Liébanes speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Perina geeft een lange en hoge pass. Kučera kan de bal niet met de borst controleren. Lascaro rent richting de bal. Kučera onderschept slim de pass. Kučera schiet op doel. Jacubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Gomboš kopt de bal weg. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kasprzyk met een snelle inworp. Nigeriano rent richting de bal. Nigeriano probeert naar een medespeler te passen. Bartolomeu Dias is nu in balbezit. Bartolomeu Dias geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias rent richting de bal. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Povolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Zeleziari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Real Unicef 44%, Zeleziari 56%.
1FC Real Unicef - Zeleziari 1:0

53e minuut.
Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Bolognani met een sublieme pass. Bokaj rent richting de bal. Bokaj draait met de bal, schiet en ... Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1FC Real Unicef - Zeleziari 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasprzyk met de inworp. Tywczyński onderschept slim de pass. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Povolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Zeleziari 2:1

65e minuut.
Tywczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bolognani de bal. Liébanes speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bartolomeu Dias is nu in balbezit. Perina onderschept slim de pass. Perina passt de bal in één keer door. Daar is Kučera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Quadri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodnár met een snelle inworp. Salaverry is nu in balbezit. Salaverry geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1FC Real Unicef - Zeleziari 2:2

90e minuut.
Gomboš rent richting de bal. Bartolomeu Dias rent richting de bal. Bartolomeu Dias met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Real Unicef 41%, Zeleziari 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1FC Real Unicef - Zeleziari 2:2