Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari Maturita
novinka Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 24.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Bodnár rent richting de bal. Bodnár geeft een lange en hoge pass. Vlček probeert de bal aan de voet te houden. Kučera is nu in balbezit. Kučera draait met de bal, schiet en ... Škvor bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Perina passt de bal zonder na te denken. Kotlár is nu in balbezit. Barat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotlár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotlár zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 1:0

10e minuut.
Golian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kučera. Golian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dzilský bereikt de bal nog maar net als eerste. Parcel onderschept slim de pass. Parcel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeleziari - Maturita 1:1

11e minuut.
Bodnár passt de bal met de wreef. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry passt de bal met de wreef. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Salaverry speelt de bal door. Bodnár is nu in balbezit. Bodnár geeft de bal voor. Kotlár rent richting de bal. Kotlár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Golian onderschept slim de pass. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vlček de bal onder controle te krijgen. Škvor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Selepek is nu in balbezit. Fric rent richting de bal. Fric geeft een hoge lob. Kučera rent richting de bal. Kučera draait met de bal, schiet en ... Škvor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Perina de bal. Perina geeft een hoge lob. Daar is Kanya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 2:1

27e minuut.
Salaverry speelt de bal door. Kotlár rent richting de bal. Kotlár met een sublieme pass. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel. Škvor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Fric onderschept slim de pass. Fric geeft een lange en hoge pass. Kanya heeft problemen om de bal te vangen. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera haalt uit met een fantastische trap. Škvor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kučera rent richting de bal. Kučera schiet op doel. Škvor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 3:1

37e minuut.
Smochowicki kopt de bal weg. Bodnár rent richting de bal. Bodnár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kučera de bal. Kučera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotlár is nu in balbezit. Kotlár haalt uit met een fantastische trap. Škvor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 4:1

39e minuut.
Klungelig pakt Kučera de bal. Salaverry is nu in balbezit. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera haalt uit met een fantastische trap. Kanya probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Perina rent richting de bal. Perina probeert naar een medespeler te passen. Barat rent richting de bal. Kotlár verovert de bal door een tackle van achteren. Kotlár haalt uit met een fantastische trap. Škvor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kanya heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 23%, Maturita 77%.
Zeleziari - Maturita 5:1

46e minuut.
Daar is Parcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga is nu in balbezit. Goga passt de bal met de wreef. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel. Škvor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Daar is Salaverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaverry passt de bal zonder na te denken. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera schiet op doel. Škvor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 6:1

53e minuut.
Kanya geeft een lange en hoge pass. Perina is nu in balbezit. Béreš begaat een overtreding. Béreš krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Béreš geeft de bal voor. Dzilský probeert naar een medespeler te passen. Bodnár speelt de bal door. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Vlček geeft de bal voor. Perina rent richting de bal. Perina geeft de bal voor. Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnár geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Salaverry is nu in balbezit. Salaverry passt de bal zonder na te denken. Barat geeft de bal voor. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Smochowicki geeft de bal voor. Grenčík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanya is nu in balbezit. Kotlár verovert de bal door een tackle van achteren. Kotlár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salaverry passt de bal met de wreef. Bodnár is nu in balbezit. Bodnár probeert naar een medespeler te passen. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 7:1

65e minuut.
Fric geeft een lange en hoge pass. Vlček kopt de bal weg. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry draait met de bal, schiet en ... Škvor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 8:1

67e minuut.
Kotlár onderschept slim de pass. Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina probeert naar een medespeler te passen. Kučera rent richting de bal. Kučera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Goga de bal onder controle te krijgen. Perina rent richting de bal. Perina passt de bal met de wreef. Kotlár is nu in balbezit. Kotlár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 9:1

77e minuut.
Goga onderschept slim de pass. Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina probeert naar een medespeler te passen. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Maturita 10:1

87e minuut.
Béreš probeert de bal met de borst te controleren. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Kotlár is nu in balbezit. Kotlár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 21%, Maturita 79%.
Zeleziari - Maturita 10:1