Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gelnica phkh
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Osvald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libák is nu in balbezit. Libák probeert naar een medespeler te passen. Hanák rent richting de bal. Hanák draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Krupač is nu in balbezit. Hanák rent richting de bal. Baluha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupač onderschept slim de pass. Krupač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vagaský probeert naar een medespeler te passen. Leba is nu in balbezit. Leba passt de bal in één keer door. Hanák is nu in balbezit. Hanák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopka passt de bal in één keer door. Krupač met een sublieme pass. Hanák heeft problemen om de bal te vangen. Hanák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Puch rent richting de bal. Puch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haba de bal onder controle te krijgen. Palovčák rent richting de bal. Palovčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 54%, phkh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gelnica - phkh 0:0

49e minuut.
Baluha bereikt de bal nog maar net als eerste. Karliak onderschept slim de pass. Karliak speelt de bal door. Hanák is nu in balbezit. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Puch de bal. Karliak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puch krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Osvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oškvarek is nu in balbezit. Osvald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osvald krijgt een gele kaart. Oškvarek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oškvarek kan niet meer verder spelen. Mak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 48%, phkh 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gelnica - phkh 0:0