Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA FC Spartak Trnava
big taa Tactiek kotva
64% Balbezit 36%
8% Spel op eigen helft 92%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Ungureanu rent richting de bal. Gates rent richting de bal. Gates passt de bal met de wreef. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu schiet op doel. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Tupí passt de bal zonder na te denken. Cherubino rent richting de bal. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis draait met de bal, schiet en ... Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino geeft de bal voor. Quesada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gates met de inworp. Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal met de wreef. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tupí neemt de hoekschop. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Contis is nu in balbezit. Contis schiet op doel. Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC Spartak Trnava 1:0

23e minuut.
Daar is Cseh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseh geeft de bal voor. Gates kopt de bal weg. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cherubino is nu in balbezit. Cherubino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tupí de bal onder controle te krijgen. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tupí probeert naar een medespeler te passen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal met de wreef. Contis is nu in balbezit. Contis draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Contis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tararache speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Contis is nu in balbezit. Contis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tupí met de inworp. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino geeft een hoge lob. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Contis de bal. Contis haalt uit met een fantastische trap. Korzym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gates geeft een lange en hoge pass. Quesada springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 6%, FC Spartak Trnava 94%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC Spartak Trnava 1:0

47e minuut.
Quesada kopt de bal weg. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu geeft de bal voor. Quesada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ungureanu kopt de bal weg. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates geeft de bal voor. Ungureanu kan de bal niet met de borst controleren. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Micskó rent richting de bal. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu geeft een hoge lob. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kyseľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyseľ geeft een hoge lob. Tararache geeft een hoge lob. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí met de inworp. Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino geeft de bal voor. Ungureanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal in één keer door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Quesada rent richting de bal. Quesada met een sublieme pass. Korzym rent richting de bal. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Falco bokst de bal weg.

87e minuut.
Gates speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tupí passt de bal met de wreef. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 9%, FC Spartak Trnava 91%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC Spartak Trnava 1:0