Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA THC Cadca
prekvapko Tactiek 343
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 33.5
matig Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Haluška is nu in balbezit. Haluška passt de bal met de wreef. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 1:0

7e minuut.
Contis met een sublieme pass. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 2:0

10e minuut.
Cherubino onderschept slim de pass. Eggermont verovert de bal door een tackle van achteren. Kšír is nu in balbezit. Eggermont rent richting de bal. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. Skura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grupáč rent richting de bal. Grupáč draait met de bal, schiet en ... Skura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vojtas probeert naar een medespeler te passen. Haluška is nu in balbezit. Haluška passt de bal zonder na te denken. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ungureanu is nu in balbezit. Tirňák onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hydo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Ungureanu de bal. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Moţoc de bal. Moţoc speelt de bal door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 4:0

28e minuut.
Grupáč geeft een lange en hoge pass. Moţoc is nu in balbezit. Krchmarský begaat een overtreding. Krchmarský krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tirňák rent richting de bal. Tirňák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí met de inworp. Moţoc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino geeft een hoge lob. Tirňák kan de bal niet met de borst controleren. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 35%, THC Cadca 65%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 5:0

51e minuut.
Haluška geeft de bal voor. Moţoc speelt de bal door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 6:0

63e minuut.
Daar is Folytin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tirňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirňák geeft de bal voor. Daar is Grupáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyseľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyseľ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Folytin de bal. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kyseľ is nu in balbezit. Grupáč verovert de bal door een tackle van achteren. Kyseľ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kyseľ krijgt een gele kaart. Grupáč raakt geblesseerd tijdens het duel. Folytin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eggermont krijgt zijn hoofd ertegen. Skura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Šetrný is nu in balbezit. Šetrný geeft een hoge lob. Ungureanu kopt de bal weg. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Techera met een sublieme pass. Cherubino kopt de bal weg. Klungelig pakt Tirňák de bal. Moţoc rent richting de bal. Moţoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 7:0

80e minuut.
Techera speelt de bal door. Contis kopt de bal weg. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 8:0

81e minuut.
Šetrný onderschept slim de pass. Šetrný probeert naar een medespeler te passen. Haluška geeft een hoge lob. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 9:0

85e minuut.
Folytin speelt de bal door. Vojtas geeft een hoge lob. Ungureanu rent richting de bal. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kyseľ is nu in balbezit. Eggermont begaat een overtreding. Kyseľ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kyseľ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contis rent richting de bal. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 28%, THC Cadca 72%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - THC Cadca 9:0