Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava FK BA RENDEZ
kotva Tactiek Majco
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18 gemiddelde waardering 52.6
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gaburri is nu in balbezit. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balážik maakt een afschuwelijke overtreding. Balážik krijgt een gele kaart. Díaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Díaz kan niet meer verder spelen. Kaplangı komt het veld opgelopen. Buján wilt de vrije trap nemen. Korzym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Gasnier de bal. Gasnier geeft de bal voor. Daar is Lubelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Soldini Bozzi met de inworp. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri geeft de bal voor. Kaplangı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:2

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaplangı stond buitenspel. Korzym neemt vlug de vrije trap. Couto geeft een lange en hoge pass. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Buján verovert de bal door een tackle van achteren. Buján met een sublieme pass. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier geeft een hoge lob. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Micskó kopt de bal weg. Soldini Bozzi heeft problemen om de bal te vangen. Soldini Bozzi met een sublieme pass. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri haalt uit met een fantastische trap. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:3

37e minuut.
Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cseh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg. Kaplangı geeft de bal voor. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Buján geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaplangı de bal. Kaplangı passt de bal in één keer door. Gaburri rent richting de bal. Gaburri haalt uit met een fantastische trap. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hedera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franek komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gasnier met een sublieme pass. Klungelig pakt Buján de bal. Buján speelt de bal door. Gaburri rent richting de bal. Gaburri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 81%, FK BA RENDEZ 19%.
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:3

48e minuut.
Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş geeft de bal voor. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:4

51e minuut.
Korzym rent richting de bal. Kaplangı verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier geeft de bal voor. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Komornicki verovert de bal door een tackle van achteren. Komornicki passt de bal met de wreef. Buján probeert naar een medespeler te passen. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri schiet op doel. Falco bokst de bal weg.

55e minuut.
Couto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gasnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasnier passt de bal met de wreef. Gaburri rent richting de bal. Gaburri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:5

58e minuut.
Brunjak is nu in balbezit. Couto onderschept slim de pass. Couto probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Gasnier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cseh de bal. Buján is nu in balbezit. Buján draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski geeft een hoge lob. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri draait met de bal, schiet en ... Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Franek is nu in balbezit. Met opzet legt Gasnier zijn tegenspeler op de grond. Gasnier krijgt een gele kaart. Franek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Franek kan niet meer verder spelen. Ďura komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buján bereikt de bal nog maar net als eerste. Buján met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaburri de bal. Gaburri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:6

75e minuut.
Balážik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi passt de bal zonder na te denken. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:7

78e minuut.
Kaplangı heeft problemen om de bal te vangen. Cseh is nu in balbezit. Kaplangı verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplangı schiet op doel. Falco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:8

80e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Komornicki geeft de bal voor. Daar is Lubelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri draait met de bal, schiet en ... Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gaburri de bal. Gaburri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:9

85e minuut.
Gasnier verovert de bal door een tackle van achteren. Gasnier geeft de bal voor. Brunjak heeft problemen om de bal te vangen. Buján bereikt de bal nog maar net als eerste. Buján schiet op doel. Falco bokst de bal weg.

86e minuut.
Gaburri onderschept slim de pass. Gaburri speelt de bal door. Brunjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Soldini Bozzi geeft de bal voor. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:10

88e minuut.
Remacle geeft een hoge lob. Gasnier kopt de bal weg. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri schiet op doel. Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:11

90e minuut.
Balážik is nu in balbezit. Buján verovert de bal door een tackle van achteren. Buján met een sublieme pass. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 64%, FK BA RENDEZ 36%.
FC Spartak Trnava - FK BA RENDEZ 0:11