Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ FC Gelnica
Majco Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 20.9
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Hunka de bal. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz passt de bal met de wreef. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Buján met een sublieme pass. Leba rent richting de bal. Met opzet legt Soldini Bozzi zijn tegenspeler op de grond. Soldini Bozzi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Soldini Bozzi onderschept slim de pass. Soldini Bozzi probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı rent richting de bal. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri schiet op doel. Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leba met een snelle inworp. Krešan is nu in balbezit. Gaburri verovert de bal door een tackle van achteren. Gaburri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buján passt de bal met de wreef. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri passt de bal zonder na te denken. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Haba onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Couto geeft een lange en hoge pass. Gaburri rent richting de bal. Gaburri passt de bal in één keer door. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hunka rent richting de bal. Buján onderschept slim de pass. Buján met een sublieme pass. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 2:0

38e minuut.
Haba probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozicz neemt de hoekschop. Buján krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Haba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaburri de bal. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. Vagaský bokst de bal weg. Haba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 3:0

43e minuut.
Gaburri probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Gaburri heeft problemen om de bal te vangen. Gaburri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 4:0

43e minuut.
Krupač heeft problemen om de bal te vangen. Krupač passt de bal met de wreef. Krešan rent richting de bal. Gaburri rent richting de bal. Gaburri haalt uit met een fantastische trap. Vagaský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bobeş speelt de bal door. Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal in één keer door. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 34%, FC Gelnica 66%.
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 4:0

47e minuut.
Vagaský probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi kopt de bal weg. Kaplangı controleert de bal met de borst. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri draait met de bal, schiet en ... Vagaský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozicz zal de hoekschop nemen. Buján maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Haba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaburri probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Kozicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Gaburri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kaplangı is nu in balbezit. Gaburri is nu in balbezit. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Vagaský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 5:0

65e minuut.
Daar is Kaplangı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buján bereikt de bal nog maar net als eerste. Buján passt de bal zonder na te denken. Gaburri rent richting de bal. Gaburri draait met de bal, schiet en ... Vagaský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 6:0

66e minuut.
Gaburri rent richting de bal. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri is nu in balbezit. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Soldini Bozzi met een sublieme pass. Gaburri is nu in balbezit. Klungelig pakt Kaplangı de bal. Gaburri is nu in balbezit. Gaburri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 7:0

87e minuut.
Huroš onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozicz met de inworp. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 8:0

89e minuut.
Gaburri probeert naar een medespeler te passen. Haba is nu in balbezit. Kaplangı onderschept slim de pass. Kaplangı schiet op doel. Vagaský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 18%, FC Gelnica 82%.
FK BA RENDEZ - FC Gelnica 9:0