Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Nitra Camel Nováky
g8 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 28.7
very good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Šípoš kopt de bal weg. Choluj heeft problemen om de bal te vangen. Choluj speelt de bal door. Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Králik haalt uit met een fantastische trap. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chynoranský onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Pacák de bal. Choluj bereikt de bal nog maar net als eerste. Choluj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruggiero de bal. Ruggiero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bolodcký kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Králik de bal onder controle te krijgen. Chynoranský is nu in balbezit. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 1:0

21e minuut.
Hanuska geeft de bal voor. Stohla rent richting de bal. Králik onderschept slim de pass. Králik schiet op doel. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 2:0

21e minuut.
Šípoš verovert de bal door een tackle van achteren. Šípoš speelt de bal door. Jevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik haalt uit met een fantastische trap. Kločanka bokst de bal weg.

30e minuut.
Hanuska verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuska passt de bal in één keer door. Stohla rent richting de bal. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik schiet op doel. Kločanka bokst de bal weg. Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggiero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 3:0

33e minuut.
Tongeľ onderschept slim de pass. Tongeľ geeft een lange en hoge pass. Hanuska geeft de bal voor. Králik rent richting de bal. Králik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 4:0

34e minuut.
Dúbravec heeft problemen om de bal te vangen. Králik onderschept slim de pass. Chynoranský is nu in balbezit. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Stohla kopt de bal weg. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chynoranský begaat een overtreding. Chynoranský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Nitra 32%, Camel Nováky 68%.
FC Real Nitra - Camel Nováky 4:0

49e minuut.
Tuhovčák is nu in balbezit. Tuhovčák geeft een lange en hoge pass. Ruggiero kopt de bal weg. Králik rent richting de bal. Králik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 5:0

58e minuut.
Šípoš is nu in balbezit. Šípoš met een sublieme pass. Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák schiet op doel. Flák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero speelt de bal door. Králik is nu in balbezit. Králik schiet op doel. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 6:0

63e minuut.
Choluj probeert naar een medespeler te passen. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero passt de bal in één keer door. Bolodcký bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolodcký schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolodcký zal de hoekschop nemen. Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Králik schiet op doel. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Králik draait met de bal, schiet en ... Bolodcký kopt de bal weg. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero schiet op doel. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 7:0

76e minuut.
Hanuska is nu in balbezit. Hanuska geeft een hoge lob. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero haalt uit met een fantastische trap. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - Camel Nováky 8:0

79e minuut.
Choluj met een sublieme pass. Bolodcký rent richting de bal. Bolodcký passt de bal zonder na te denken. Králik rent richting de bal. Králik haalt uit met een fantastische trap. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Králik is nu in balbezit. Králik schiet op doel. Kločanka bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Nitra 39%, Camel Nováky 61%.
FC Real Nitra - Camel Nováky 8:0