Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Betôn FA GENESIS
Normal Tactiek mr. front-ent
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten solid
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Jonas speelt de bal door. Kaparič is nu in balbezit. Kaparič passt de bal met de wreef. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ... Harchárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Jonas kopt de bal weg. Turčík rent richting de bal. Frena verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Perzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzak draait met de bal, schiet en ... Harchárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:1

7e minuut.
Moşanu is nu in balbezit. Moşanu geeft een lange en hoge pass. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Jonas de bal. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič met een sublieme pass. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Klungelig pakt Moşanu de bal. Moşanu speelt de bal door. Kaparič rent richting de bal. Kaparič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Frena geeft de bal voor. Britos kan de bal niet met de borst controleren. Britos speelt de bal door. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Salón komt het veld opgelopen. Törhönen komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Štefanko met een harde bal richting middenveld. Britos geeft een hoge lob. Perzak kopt de bal weg. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Törhönen passt de bal zonder na te denken. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hrach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:3

37e minuut.
Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak probeert naar een medespeler te passen. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Malčovič kopt de bal weg. Klungelig pakt Štefanko de bal. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:4

42e minuut.
Harchárik met een harde bal richting middenveld. Moşanu kopt de bal weg. Daar is Štefanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Malčovič met een snelle inworp. Moşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşanu passt de bal met de wreef. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woyzeck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 75%, FA GENESIS 25%.
FK Betôn - FA GENESIS 0:4

49e minuut.
Malčovič is nu in balbezit. Malčovič passt de bal met de wreef. Moşanu heeft problemen om de bal te vangen. Moşanu geeft een lange en hoge pass. Perzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jonas probeert naar een medespeler te passen. Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen verovert de bal door een tackle van achteren. Törhönen schiet op doel. Harchárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Britos geeft de bal voor. Perzak is nu in balbezit. Turčík rent richting de bal. Turčík draait met de bal, schiet en ... Harchárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:5

62e minuut.
Törhönen geeft de bal voor. Štefanko probeert de bal aan de voet te houden. Perzak is nu in balbezit. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Harchárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:6

63e minuut.
Hrach geeft een hoge lob. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos met een sublieme pass. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Štefanko geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karas stond buitenspel. Salón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turčík is nu in balbezit. Turčík haalt uit met een fantastische trap. Harchárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:7

68e minuut.
Malčovič passt de bal in één keer door. Moşanu heeft problemen om de bal te vangen. Moşanu geeft een hoge lob. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Frena probeert naar een medespeler te passen. Tegbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen onderschept slim de pass. Turčík rent richting de bal. Turčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:8

72e minuut.
Štefanko kopt de bal weg. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal in één keer door. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Britos kopt de bal weg. Štefanko heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen rent richting de bal. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tegbas is nu in balbezit. Jonas is nu in balbezit. Jonas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Törhönen de bal. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moşanu probeert naar een medespeler te passen. Törhönen rent richting de bal. Törhönen passt de bal zonder na te denken. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:9

83e minuut.
Malčovič heeft problemen om de bal te vangen. Moşanu geeft een lange en hoge pass. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Harchárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Malčovič met een sublieme pass. Törhönen heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen speelt de bal door. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FA GENESIS 0:10

88e minuut.
Daar is Jonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Britos speelt de bal door. Perzak probeert de bal met de borst te controleren. Perzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 87%, FA GENESIS 13%.
FK Betôn - FA GENESIS 0:10