Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava MFK K0ŠICE
Normal Tactiek gool
30% Balbezit 70%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten very good
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Ďura is nu in balbezit. Dowgwiłło rent richting de bal. Ďura geeft een lange en hoge pass. Vanek rent richting de bal. Vanek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ďura rent richting de bal. Ďura passt de bal in één keer door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek is nu in balbezit. Vanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vanek is nu in balbezit. Vanek passt de bal in één keer door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďura is nu in balbezit. Ďura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:1

25e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło passt de bal in één keer door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek is nu in balbezit. Vanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dowgwiłło kopt de bal weg. Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinčo is nu in balbezit. Ďura onderschept slim de pass. Ďura schiet op doel. Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanek neemt de hoekschop. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:2

30e minuut.
Vanek passt de bal zonder na te denken. Ďura is nu in balbezit. Dowgwiłło rent richting de bal. Ďura heeft problemen om de bal te vangen. Ďura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:3

33e minuut.
Ďura verovert de bal door een tackle van achteren. Ďura passt de bal in één keer door. Vanek probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:4

36e minuut.
Hunter passt de bal zonder na te denken. Vanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ďura is nu in balbezit. Ďura passt de bal met de wreef. Vanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek schiet op doel. Trčka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 72%, MFK K0ŠICE 28%.
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:5

48e minuut.
Vanek is nu in balbezit. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek rent richting de bal. Vanek geeft de bal voor. Klungelig pakt Malinák de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanek neemt de hoekschop. Ďura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďura passt de bal zonder na te denken. Vanek is nu in balbezit. Vanek passt de bal in één keer door. Dowgwiłło rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:6

65e minuut.
Doeltrap. Rupčík komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Trčka trapt de bal weg van het doel. Ďura kopt de bal weg. Vanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:7

73e minuut.
Krejč is nu in balbezit. Krejč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Ďura probeert naar een medespeler te passen. Janček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek onderschept slim de pass. Vanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Koncový komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ďura speelt de bal door. Vanek is nu in balbezit. Vanek geeft de bal voor. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:8

80e minuut.
Bernacki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hunter rent richting de bal. Hunter passt de bal in één keer door. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 69%, MFK K0ŠICE 31%.
FC Diamond Bratislava - MFK K0ŠICE 0:8