Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra The BigP
mini Tactiek 451
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dobiáš controleert de bal met de borst. Kobyliak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobiáš krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Tesák met een sublieme pass. Čatloš is nu in balbezit. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čatloš rent richting de bal. Čatloš schiet op doel. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - The BigP 0:1

8e minuut.
Partl passt de bal in één keer door. Čatloš is nu in balbezit. Čatloš met een sublieme pass. Tesák heeft problemen om de bal te vangen. Tesák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cherok kopt de bal weg. Karaff controleert de bal met de borst. Jančo probeert naar een medespeler te passen. Kňazovčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kňazovčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Karaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysík kopt de bal weg. Harabagiu heeft problemen om de bal te vangen. Jančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lysík kopt de bal weg. Partl met een sublieme pass. Dobiáš is nu in balbezit. Kobyliak onderschept slim de pass. Kobyliak haalt uit met een fantastische trap. Briška bokst de bal weg. Kobyliak rent richting de bal. Kobyliak schiet op doel. Briška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKM Nitra - The BigP 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 56%, The BigP 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKM Nitra - The BigP 1:1

67e minuut.
Partl is nu in balbezit. Jančo rent richting de bal. Partl begaat een overtreding. Jančo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baša met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kňazovčík is nu in balbezit. Kňazovčík passt de bal zonder na te denken. Heretík rent richting de bal. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
İlhanlar is nu in balbezit. İlhanlar speelt de bal door. Daar is Dobiáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliak onderschept slim de pass. Kobyliak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - The BigP 2:1

88e minuut.
Dobiáš geeft een lange en hoge pass. Inworp. İlhanlar met de inworp. Kobyliak controleert de bal met de borst. Kobyliak haalt uit met een fantastische trap. Briška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 45%, The BigP 55%.
FKM Nitra - The BigP 2:1