Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka Atletico Lula CF
kibasot baratom Tactiek 352
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 27.3
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Dumbrell is nu in balbezit. Złotorowicz rent richting de bal. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 1:0

6e minuut.
Fadarko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarasiuk. Fadarko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fadarko met een snel genomen vrije trap. Złotorowicz kopt de bal weg. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 2:0

9e minuut.
Thomas onderschept slim de pass. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván speelt de bal door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fadarko passt de bal met de wreef. Topoľ rent richting de bal. Złotorowicz onderschept slim de pass. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Voženílek rent richting de bal. Fadarko verovert de bal door een tackle van achteren. Fadarko passt de bal in één keer door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Babej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fadarko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şirinov komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Šulej geeft de bal voor. Bačinský is nu in balbezit. Bačinský passt de bal in één keer door. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hanuščák rent richting de bal. Dumbrell kopt de bal weg. Hanuščák rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz schiet op doel. Babej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Šulej geeft een hoge lob. Inworp. Bačinský met de inworp. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kopecký is nu in balbezit. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 28%, Atletico Lula CF 72%.
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Şirinov de bal. Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz is nu in balbezit. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz schiet op doel. Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Galván onderschept slim de pass. Galván passt de bal met de wreef. Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Galván speelt de bal door. Klungelig pakt Şirinov de bal. Şirinov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Babej trapt de bal weg van het doel. Şirinov rent richting de bal. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 3:0

58e minuut.
Peszniau geeft een hoge lob. Daar is Tarasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Złotorowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babej trapt de bal weg. Şirinov kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babej met een sublieme pass. Şirinov kopt de bal weg. Topoľ is nu in balbezit. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Şirinov onderschept slim de pass. Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Kopecký rent richting de bal. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 4:0

66e minuut.
Topoľ geeft een lange en hoge pass. Bačinský rent richting de bal. Bačinský geeft de bal voor. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell passt de bal in één keer door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Babej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 5:0

72e minuut.
Siemaszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hlavný komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván speelt de bal door. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 6:0

87e minuut.
Hanuščák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bačinský met de inworp. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hanuščák geeft de bal voor. Inworp. Bačinský met een snelle inworp. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 19%, Atletico Lula CF 81%.
Ostrokysla Polefka - Atletico Lula CF 7:0