Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 18:31
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
AgárdSC Újpesti TE
Normal Tactiek Def
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 38.8
average Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Dellamonica met een harde bal richting middenveld. Daar is Szieben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ökkeşoğlu speelt de bal door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nógrádi speelt de bal door. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Ciuchiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Újpesti TE 0:1

7e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Újpesti TE 0:2

8e minuut.
Ciuchiţă speelt de bal door. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu geeft de bal voor. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Dellamonica bokst de bal weg.

12e minuut.
Tudor geeft een lange en hoge pass. Lamas is nu in balbezit. Szieben maakt een afschuwelijke overtreding. Szieben krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Mracskó de bal. Lamas verovert de bal door een tackle van achteren. Lamas met een sublieme pass. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lamas onderschept slim de pass. Lamas geeft een hoge lob. Illovszky controleert de bal met de borst. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gyulai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari begaat een overtreding. Nógrádi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nógrádi kan niet meer verder spelen. Fábri komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Stohl onderschept slim de pass. Fábri is nu in balbezit. Fábri passt de bal in één keer door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Csizmadia kopt de bal weg. Szieben met een sublieme pass. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas onderschept slim de pass. Lamas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paulusz speelt de bal door. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi geeft een hoge lob. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 63%, Újpesti TE 37%.
AgárdSC - Újpesti TE 0:2

54e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Csizmadia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stohl probeert naar een medespeler te passen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 42%, Újpesti TE 58%.
AgárdSC - Újpesti TE 0:2